donderdag 21 maart 2013

Wonen.blogo heeft onze knutseltips ontdekt

Zo'n 3 weken geleden plaatsten wij een blog over hoe je zelf een prachtig schilderij met hertjes maakt met alleen maar een plank, wat takken en 2 hertjes (of andere houten dieren) van Holztiger. Ik moet zeggen, we waren zelf best wel trots op het resultaat. Het schilderij heeft dan ook al snel een plekje in onze woonkamer gevonden. 

Hoe leuk is het dan als andere websites jou idee ook oppikken en daar een stukje over schrijven? Zo werd er vorige week over geschreven op wonen.blogo.nl. Ben je benieuwd wat? Lees dan snel hier onder....

Knutsel je eigen decoratie voor in huis

Ken je dat? Zo’n plekje in huis waar je al heel lang wat leuks wilt hebben maar je kan het perfecte ding niet vinden? Of, nog vervelender, het is veel te duur.
Onlangs zagen wij op een blog het perfecte idee om zelf te maken. Alles wat je nodig hebt zijn wat planken van de bouwmarkt, takken uit het bos, een paar houten dieren en een middagje zagen en schroeven.
Van de planken maak je een houten frame met een maat van 54 cm bij 54 cm. De takken zaag je op maat dat je ze tussen het frame kan klemmen. Je zet er een paar bosdieren in en klaar is kees.  Natuurlijk kun je dit idee ook op allerlei andere manieren uitwerken.
Super leuk, goedkoop en een echte blikvanger!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten