zondag 28 april 2013

Rammelen met hout

En toen was het zover: onze baby was zo'n 3,5 maand en opeens begon hij interesse te tonen in zijn handjes en moest alles in zijn mond. Tijd voor zijn eerste echte speeltje.
Als jongste Houtspel-telg heeft hij natuurlijk nu al een voorkeur voor houten speelgoed. Samen met onze oudste zoon hebben we gezocht naar zijn eerste speeltje, de keuze was al snel gemaakt. De elastische babygrijper kubus was het helemaal.
Meteen wist de jongste zijn nieuwe rammelaar vast te houden en begon deze heen en weer te schudden, een grote lach sierde zijn gezicht. 

Hartstikke leuk om te zien natuurlijk maar wist je dat het ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van kinderen is? Een rammelaar stimuleert namelijk het gehoor, de tastzin, het zicht en het grijpreflex.

Omdat baby’s ook alles in hun mond stoppen is het belangrijk dat het speelgoed veilig en goed af te nemen is. Misschien denkt u hierbij automatisch aan plastic maar houten rammelaars zijn een fantastisch alternatief. Niet alleen is het hout ook goed af te nemen het voelt ook erg prettig aan voor het kind omdat het automatisch de warmte van de hand aanneemt. Bovendien zijn houten rammelaars helemaal niet zwaar en maken een subtiel geluid wat erg prettig is voor zowel het kind als de ouders.

Nieuwsgierig geworden naar wat voor houten rammelaars er nog meer te vinden zijn? Neem dan snel een kijkje op Houtspel.nl voor prachtig assortiment met duurzaam verantwoorde houten rammelaars.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten