dinsdag 17 september 2013

Nieuwe houten dieren van Holztiger

Ze zijn en blijven zo ontzettend leuk de houten dieren van Holztiger, wij bij Houtspel kunnen er geen genoeg van krijgen! En dat is niet voor niets want na ongeveer 2 jaar zijn we nog steeds regelmatig onder de indruk van de prijs en de kwaliteit verhouding van deze prachtige dieren. 

Niet alleen zijn ze allemaal met de hand gemaakt uit zeer degelijk esdoornhout. Ze worden ook met de hand geschilderd en ze zijn verrassend groot en stevig. 

Ze kunnen prima in de mond gestopt worden zonder dat het gevaarlijk is of afgeeft en blijven heel met normaal speel "geweld". Wat kunnen we nog meer verwachten?

Maar niet alleen als speelgoed doen ze het goed, door de mooie afwerking en prachtige kleuren zijn ze ook heel goed als decoratie te gebruiken. 

Hoogste tijd om nog wat nieuwe toppers toe te voegen. Vanaf heden verkrijgbaar is de flamingo met een hoogte van 11,4 cm en een prijs van €5,50. Een geweldige slak met veelkleurig huisje van een lengte van 5,3 cm en een prijs van €5,50. Een grappige houten mol met een lengte van 7 cm en een prijs van €5,50. We hadden al een grote maar tegen deze baby krokodil konden we echt geen weerstand bieden, hij is 10,5 cm en heeft ook al een prijs van €5,50. En als laatste een prachtig grote houten dolfijn die maar liefst 17,6 cm lang is en een prijs heeft van €7,99. 

Wil je zien wat voor prachtige houten dieren we nog meer in het assortiment hebben? Neem dan snel een kijken op houtspel. Geen opmerkingen:

Een reactie posten