maandag 13 januari 2014

Houten (knutsel) koffertje bij Houtspel

Zoals de meeste van jullie wel weten verkopen wij houten peg dolls om mee te knutselen en we zijn er dol op! We vinden het echt geweldig om te zien dat zo'n simpel product zoveel mogelijkheden biedt. Er staan dan ook al aardig wat gratis peg dolls knutseltips op deze blog en ook op onze pinterest-pagina hebben we al vele voorbeelden staan.

Tijdens onze zoektocht naar de leukste ideeën om zelf te maken met de simpele houten kegelfiguurtjes kwamen we soms ook wat anders tegen. Iets wat we zelf echt geweldig vonden: houten koffertjes die omgebouwd zijn tot peg doll huisje/bos/landschap of wat je zelf ook allemaal bedenkt.


Dus gingen we op zoek naar een betaalbaar houten koffertje die zelf om te bouwen is tot zo'n geweldig huisje dat ook nog eens altijd mee kan. En dat is gelukt! Vanaf heden is het houten koffertje van het merk Artemio toegevoegd aan ons assortiment. Het koffertje is 16,7 x 22,7 cm, is 9 cm hoog en kost €7,95. 

 Natuurlijk is het koffertje zelf ook te beschilderen, te beplakken, te bestempelen of te graveren voor een extra uniek en persoonlijk resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten