woensdag 9 juli 2014

Houtspul, het zusje van HoutspelHet is alweer bijna 3 jaar geleden dat Houtspel voor het eerst zijn digitale deuren opende. In de afgelopen 3 jaar hebben we heel veel geleerd, veel meegemaakt en veel hoogtepunten mogen beleven.
Wat begon als een klein hobbyproject passend in een enkele kast in de logeerkamer is inmiddels uitgegroeid tot een redelijk grote webwinkel welke qua voorraad langzamerhand ons huis uitgroeit. In de afgelopen 3 jaar hebben we vele leuke mensen mogen ontmoeten, een trouwe schare Houtspel-fans gekregen en vooral een heleboel plezier gehad.

Dat is waarom we begin dit jaar besloten dat het tijd was voor het volgende avontuur. We besloten een zusje voor Houtspel te maken: Houtspul. Houtspul richt zich op duurzame producten van hout of bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking. Een Houtspel voor volwassenen. 

Er werd hard gewerkt aan het ontwerp en de uitvoering van het logo. We gingen op zoek naar een spannend assortiment met daarin merken die duurzaamheid als kernpunt van hun bedrijf hebben. Producten die zowel praktisch zijn zoals bamboe snijplanken maar ook grappige hebbedingen die een lach op je gezicht toveren. En er werd natuurlijk heel hard gewerkt aan een nieuwe, frisse webshop. Aangezien we dit alles zelf hebben ontworpen, gebouwd en bij elkaar gezocht nam het wat meer tijd in beslag dan gedacht...

Daarnaast besloten we nog iets super spannends te gaan doen. Voor Houtspul zijn we begonnen met ons eigen merk! Samen met een fabrikant uit Letland (deze heeft de grootte en de mogelijkheden om de producten naar onze wens te maken en hierbij de prijs laag te houden) zijn we aan de slag gegaan en hebben we een paar fantastische producten op de markt gezet. 

Het was keihard werken maar...... na bijna een half jaar werken is het bijna zover: Houtspul komt bijna online! Wil jij dit moment niet missen? Volg dan nu alvast de Houtspul Facebook pagina. Geen opmerkingen:

Een reactie posten