woensdag 24 september 2014

Susanne won de houten regenboogAfgelopen augustus was het zover: Houtspel bestond alweer 3 jaar. Dit moest natuurlijk gevierd worden dus waren er meerdere acties zoals elke dag een ander product met hoge korting en was er een Facebook winactie waarbij je de houten regenboog van Grimm's kon winnen. Op 1 september kwam Susanne als winnaar uit de bus. Ze heeft voor ons een hele leuke blog geschreven over haar gewonnen prijs, lees je met ons mee?


Toen ik de prijsvraag van houtspel voorbij zag komen op facebook dacht ik gelijk "daar moet ik aan mee doen". Ik ben nu al 2 jaar een vaste klant van houtspel en ik ben zeer tevreden met de service en het assortiment is geweldig!

Ik leid sinds een jaar vrijwillig een ouder en kind speelgroep en al het speelmateriaal is zeer welkom, dus ik besloot mee te doen voor de groep. Toen ik hoorde dat ik gewonnen had was ik zo blij! en ook de ouder waarmee ik de groep leid vond het fantastisch.

2 dagen later was het pakketje daar, leuk verpakt met kleurrijk tape en met gefeliciteerd op het etiket. Ik heb besloten de doos pas open te maken op de volgende speelochtend die een week later was. Toen de dag daar was heb ik de doos meegenomen naar de speelgroep en geopend. Binnenin vond ik een prachtig ingepakt cadeau met een lief kaartje van houtspel.

Onze groep heeft een groepskabouter, kabouter Hompel. De vorige speelgroep heeft hompel met zijn vrouw een prachtig nieuw huis gekregen, ook gekocht bij houtspel. Het prachtige Waldorf poppenhuis met alle meubeltjes erbij. Hompel en zijn vrouw zijn ook gemaakt van een houtspel product, de houten pegdoll kabouters. Hompel had vroeger een huisje, maar toen hij op vakantie was had de tovenaar van rikketik per ongeluk zijn huis weg getoverd en hij wist niet hoe hij hem weer terug moest toveren. De kindjes hebben toen samen met de zomerfee en een toverspreuk het nieuwe huis getoverd voor hompel zodat hij weer een mooie plek had om in te wonen.

Toen het prachtige cadeau van houtspel kwam wist ik al gelijk dat dit een cadeau van Hompel aan de kindjes zou zijn om hun te bedanken voor het nieuwe huis. Dus toen alle kindjes in de kring zaten en we kabouter hompel hadden wakker gezongen heb ik hun verteld dat hompel de kindjes graag wilde bedanken, en daarom aan een wedstrijd had mee gedaan. En je raad het nooit, maar hij heeft gewonnen! Ik heb het pakje in het midden van de kring gelegd en de kindjes kropen er gelijk op af en begonnen het open te maken.

Toen ze het papier er af hadden gescheurd hoorde je "Wauw" en "mooi" bij de kindjes. Ze vonden het zo leuk! In het pakje zat de prachtige regenboog van Grimms, een prachtige gekleurde houten regenboog. Ik heb het plastic los gemaakt en de kindjes begonnen er gelijk mee te spelen. Ze maakte bouwwerken, de kleinsten sloegen aan het voelen, ruiken en proeven. En ook de ouders waren heel enthousiast en maakten tunnels en torens. Ook het papier wat om de regenboog zat was een succes, de prachtige plaatjes die er op stonden werden uitgebreid bestudeerd door jong en oud, en de herkenbare plaatjes benoemd bij naam.

Ook hompel en zijn vrouw hebben de regenboog even uitgeprobeerd, en hebben hem ideaal bevonden als speelhuis, schommelbed en hutje.

Al met al een groot succes, en ik denk dat hij nog vele keren gebruikt gaat worden door jong en oud, om mee te spelen, te ervaren, avonturen mee te maken of de seizoenstafel te verfraaien.

bedankt houtspel,
Dankzij jullie is onze speelgroep nog een beetje leuker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten