dinsdag 30 december 2014

Opgeruimd het nieuwe jaar in

Ruim 3 jaar geleden bedachten wij dat het wel leuk zou zijn een webwinkel te openen. Gewoon klein, opslag thuis, hoe makkelijk. Al vrij snel hadden we wel 4 hele merken en zag onze "voorraadkast" er als volgende uit. Wat waren we trots op zo'n overzichtelijke plek! 
Je raad het al, erg lang duurde dit niet. De voorraad groeide gestaag en er was meer plek nodig. Veel meer plek. Dus er kwamen op zolder 6 grote diepe voorraadkasten waarmee we een tijdje vooruit konden, dachten we. Zo'n anderhalf jaar later stonden de meeste vrije plekjes op onze zolder vol met spullen maar het was hanteerbaar. 

En toen kregen we een fantastisch idee. We begonnen een nieuwe (extra) webshop: Houtspul. Er kwam een doos extra voorraad bij, deze werd "tijdelijk" op de grond gezet. Al snel kwam er een doos bij, en nog eentje, en toen een doos bovenop en binnen een paar maanden zag onze zolder er als volgende uit. Niet erg handig en snel, het was een waar apenkooi elke dag om onze producten uit (natuurlijk net) de achterste en onderste doos te halen. 
Wij besloten dan ook om dit fantastische jaar opgeruimd te eindigen. Er werd een ritje naar ikea gepland. De auto werd afgeladen vol geladen (met ons als passagiers ertussen geperst) en er werden 2 dagen keihard geklust, opgeruimd en geordend. Maar.... het resultaat mag er wezen. De nieuwe voorraad staat opgeruimd in verrijdbare voorraadkasten. Ooh wat zijn we blij en trots! 

Ons nieuwe jaar kan goed beginnen! We willen hierbij iedereen ook alvast een geweldig, kleurrijk en vooral opgeruimd jaar wensen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten