donderdag 5 maart 2015

Houtspel in de Sjopping Mol in Almere


Afgelopen zaterdag was het zover: de 6e editie van de Sjopping Mol in Almere werd geopend. En deze editie is heel bijzonder want..... Houtspel maakt er deze keer deel van uit!

Voor iedereen die de Sjopping Mol nog niet kent; de Sjopping Mol is een pop-up store die ruimte biedt aan creatieve ondernemers in Almere om hun producten live aan het publiek te tonen. De winkel, deze keer in het centrum van Almere, heeft op dit moment de producten van zo'n 30 verschillende kunstenaars en andere bijzondere bedrijven in Almere. Het resultaat is een geweldig diverse winkel waar er voor ieder wat leuks te vinden is. 

Nog even de gegevens op een rijtje: de Sjopping Mol is gevestigd op de Zadelmakerstraat 16 in Almere Centrum . De winkel is vanaf nu geopend tot ........, dat is altijd een vraag. Je vindt in de Sjopping Mol steeds wisselende collecties van verschillende designers. Ook worden de collecties regelmatig gewisseld dus komt regelmatig een kijkje nemen! En natuurlijk ook niet onbelangrijk: de Sjopping Mol is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. 

Nog een kleine note: gezien de Sjopping Mol een verzamelplaats is voor verschillende kunstenaars en designers en geen Houtspel-winkel zal er steeds maar een klein gedeelte van ons assortiment te zien zijn. Maar geen nood, voor ons hele houtspel assortiment kun je natuurlijk altijd terecht in onze webshop! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten