woensdag 12 augustus 2015

Houtspel zoekt een nieuw merk

Wist je dat Houtspel al meer dan 20 prachtige merken in haar assortiment heeft? Dat klinkt natuurlijk als een heleboel maar wat ons betreft kan er altijd eentje bij. Daarom start Houtspel bij deze de grote zoektocht naar een nieuw merk! Tot en met 31 augustus kun je ons laten weten welk merk jij graag toegevoegd ziet. Dit kan onder aan de blog, via Facebook, via twitter of via info@houtspel.nl, wat jij het fijnste vindt.

Je kan hierbij een keuze maken uit een van de merken die wij hier onder al voor jou geselecteerd hebben of je mag een merk aandragen dat wij nog niet kennen. Wij staan voor alles open! Op 1 september kiezen we ons nieuwe merk en zullen direct een bestelling plaatsen bij deze nieuwe leverancier zodat de producten nog voor de komende sintekerst periode in de webwinkel verkrijgbaar zijn! Spannend he? 

1. De prachtige producten van het merk Lessing zoals de geweldige blokkensets van verschillende houtsoorten in diverse kleuren. Of de prachtige houten stapelstenen om helemaal zen te worden. Of een blokkenset gemaakt om bruggen mee te bouwen. Toegegeven, de producten zijn niet heel goedkoop maar ooh, wat zijn ze toch mooi!


2. De werkelijk geweldige handgemaakte tollen in alle (en dan bedoelen we echt ALLE) verschillende vormen, maten en kleuren van het Oostenrijkse bedrijf Mader. Allen met een andere moeilijkheidsgraad zodat zowel kinderen als volwassenen uitgedaagd zullen worden. 


3. De prachtige handgemaakte poppenhuizen van Norbert Verneuer. Bijzondere vormen, prachtige kwaliteit, waanzinnig mooi, als je de poppenhuizen eenmaal in het echt gezien hebt ben je verkocht! Het enige minpuntje is de prijs want ook al is hij geheel gerechtvaardigd, voor een klein poppenhuis zonder meubeltjes betaal je al snel zo'n €150.

4. Playart, de naam zegt genoeg. Echte houtkunst waar je toevallig ook mee kunt spelen. Speelgoed wat zo ontzettend mooi is dat je het niet in maar op de kast wil bewaren. Of als een schilderij aan de muur want WOUW! 
5. Heerlijk vrolijk houten speelgoed met net een andere inslag dan onze bestaande merken. Dat is het speelgoed van het merk Bajo. Wij zijn erg fan van de voertuigen serie van dit merk maar die puzzels, wouw! Wie wil daar nou niet mee spelen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten