woensdag 23 september 2015

Herfst-tafel top 9

Hoera! Houtspel verwelkomt de herfst met haar herfst-tafel top 9. Maar liefst 9 geweldige producten die het herfstgevoel in huis brengen en waarmee je de mooiste herfst-tafels kunt creëren.


1. Het 8-delige dwergenhuis past zowel qua vorm als qua kleur uitstekend bij de herfst. De houten bogen in roodtinten creëren een prachtig herfstig huisje wat jou herfsttafel helemaal afmaakt. Het dwergenhuis kost €21,50.
2. De blank houten peg dolls zijn ideaal voor op elke seizoenstafel. Ze kunnen namelijk eenvoudig zelf op elke gewenste manier versierd worden zoals hier met een herfstige sfeer. Wil je weten hoe je deze herfstpoppetjes maakt? Neem dan ook kijkje bij onze knutseltips. De peg dolls zijn verkrijgbaar vanaf €0,25 per stuk. 
3. De houten mini figuurtjes bos zijn ideaal voor een mini herfsttafeltje. De 27 houten figuurtjes hebben allemaal een herfstig tintje en zijn ook erg goed te gebruiken voor een herfst knutselstukje of een mooie herfstkaart. De mini figuurtjes kosten €2,95 per doosje.
4. Het stapelelement vuur is een echte topper op de herfsttafel. Niet alleen zijn kleuren maar ook zijn vormen geven een instant herfstgevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat als je rondkijkt op pinterest je deze houten vlam op vele herfsttafels zult ontdekken. De houten vlam kost €21,95. 
5. Wat is een seizoenstafel zonder de silhouetlamp van het merk De Noest? De voorkant van de lamp kan op elk seizoen worden aangepast door eenvoudig een nieuw silhouet in de lamp te schuiven. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit schatje dat speciaal voor de herfst gemaakt is? De silhouetlamp kost €42,95 en de losse silhouetten zoals het herfstsilhouet kosten €12,95 per stuk. 
6. Soms maakt eenvoud de beste herfsttafel. Een paar goed gekozen producten kunnen namelijk de herfstsfeer uitstekend overbrengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze houten schaal in de vorm van een esdoornblad? De schaal is prachtig op zich maar kan natuurlijk ook gevuld worden met eikeltjes of kastanjes voor een extra herfstgevoel. De schaal kost €17,50.
7. Een geweldige decoratie die uitstekend bij de herfst past is deze houten lantaarn met uiltjes. De lantaarn brandt op een waxinelichtje en is zowel neer te zetten als op te hangen. De houten lantaarn kost €19,95.
8. Wat is de herfst zonder de herfstdieren set van een van onze mooiste merken Holztiger? De set bestaat uit een hert, een zwijn, een vos, een egel, een muisje en een eekhoorn. Alle dieren zijn met de hand gemaakt en geschilderd wat ze allen stuk voor stuk uniek maakt. De set is erg leuk om mee te spelen maar kan ook erg goed worden neergezet op de herfsttafel en kost €34,95.
9. Voor iedereen die een beetje ruimte heeft voor de seizoenstafel is dit geweldige poppenhuis in de vorm van een paddenstoel. Het poppenhuis wordt geleverd inclusief twee poppetjes en een paar leuke meubeltjes en is, als het niet op de seizoenstafel staat, geweldig voor kinderen om mee te spelen. Het poppenhuis kost €54,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten