dinsdag 15 januari 2013

Nieuwe houten puzzels en blokken

Een van Houtspels favorieten is het merk Grimm's. Het houten speelgoed van dit merk heeft gewoon alles wat wij zoeken. De kleuren die gebruikt worden zijn echt prachtig. Het speelgoed wordt duurzaam en met de hand geproduceerd met hout dat afkomstig is uit Europa en niet onbelangrijk: het speelgoed gaat jaren mee zonder minder mooi te worden of kapot te gaan. 

Het is dan ook niet voor niets dat toen Houtspel begon Grimm's ons allereerste merk was. Sindsdien zijn is ons assortiment al aardig uitgebreid maar.... er kan altijd meer bij. Daarom is sinds deze week onze winkel weer 3 prachtige producten rijker.

Een van onze grootste toppers tijdens de afgelopen sinterklaasperiode waren de magneetpuzzels maar 1 ding misten we nog: een puzzel die ook geschikt zou zijn voor wat kleinere kinderen. Daarom is nu de magneetmozaiek triangels toegevoegd. De prachtig gekleurde houten driehoeken zijn wat groter van maat waardoor doorslikken niet gaat. Bovendien is door de simpele vorm het vrij eenvoudig om er een mooi bouwwerk van te maken. (nb: vanwege de dikte van 4 mm per stukje is deze puzzel nog steeds niet geschikt voor de allerkleinsten).


Nog iets waar Grimm's naar onze mening echt in uitblinkt zijn de houten puzzels. Door de dikte van de puzzelstukken zijn de puzzels vanaf zeer jonge leeftijd geschikt en niet alleen te gebruiken om mee te puzzelen maar er kan ook mee gebouwd worden voor een zo een veelzijdig mogelijk gebruik. Voeg daar de prachtige voorstellingen aan toe waardoor de puzzels ook als decoratie te gebruiken zijn en je snapt ons enthousiasme. Tijd dus om de volgende topper toe te voegen: de legpuzzel ondergaande zon. Deze puzzel is 28 bij 28 cm groot en de stukken zijn 1,8 cm dik.


De absolute topper van Grimm's zijn de houten blokken. Prachtige kleuren, doordat het hout niet gelakt is goed stapelbaar (zonder dat het weer van elkaar glijdt) en door de maat voor elke leeftijd te gebruiken. En toen zagen we deze: de blokkenset ster mozaïek, waarin de houten blokken als puzzel worden aangeboden. Laat je niet voor de gek houden door de maat van het plaatje: deze puzzel is maar liefst 35 cm breed en bevat 64 verschillende blokken. Een ideaal cadeau om echt jaren mee vooruit te kunnen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten