zondag 3 februari 2013

De houten blokken van Houtspel


Een paar maanden geleden was de houten regenboog van Grimm's al eens het onderwerp op SpelSpeelSpelen maar deze week mocht het houten speelgoed van Houtspel nog een keertje het onderwerp zijn op deze site.
Wederom is er een prachtig stuk geschreven waar we erg blij mee zijn! 

Houtspel

houten blokkenJe hebt houten blokken èn houten blokken, want zegt eens eerlijk, als je kind zou zijn zou jij dan enthousiast en urenlang aan het spelen gaan met deze blank houten blokken? Hoewel ze degelijk, mooi afgewerkt en functioneel zijn, missen ze ook iets… een beetje fantasie! Als ze er nou een klein beetje speelser uit zouden zien, zou je op veel meer spelideeën komen en er dus veel langer en leuker mee kunnen spelen. Houtspel.nl heeft heel veel prachtige fantasievolle houten blokken!

dwergenhuis Een tijd geleden besteedde ik al eens aandacht aan de prachtige regenboog van het merk Grimm’s die verkocht wordt bij Houtspel, maar kijk bij deze houten speelgoed webwinkel vooral ook eens naar het speelgoed van Glückskäfer.
Mooie organische blokken in vrolijke kleuren waar je zelfs als volwassene direct mee wilt gaan spelen. Stapelen, bouwen, maar ook puzzelen, het kan allemaal met deze in elkaar passende (nest)blokken.

dwergenhuisHoewel ik de setjes niet heel goedkoop vind, is het zeker de moeite waard om te kopen, want doordat het nestvormen zijn, heb je met een set wel direct voldoende onderdelen om een heel dorp te maken, of een kunstige toren, of…


maanhuis maanhuisOok zijn de setjes compact op te bergen, alles past in elkaar en neemt dus weinig ruimte in.Als je ze wilt opruimen tenminste, want ze zijn ook wel erg mooi om ergens neer te zetten.

Ik ben erg enthousiast over de bruggenset. Voor kinderen die veel met autootjes spelen een prachtige aanvulling op hun spel, maar je kunt het ook zien als een set bogen waar je mooie vormen mee kunt leggen of bijzondere bouwwerken mee kunt maken. Mooi, origineel, eenvoudig, veelzijdig en fantasievol speelgoed!
bruggensetgekleurde-bruggensetbruggenset

Geen opmerkingen:

Een reactie posten