dinsdag 26 februari 2013

Nieuwe houten dieren van Holztiger

Houtspel en Holztiger zijn al ruim een jaar een fantastische combinatie. Wat zijn wij blij dat wij dit merk in ons assortiment hebben. Het merk Holztiger komt uit Duitsland en maakt voornamelijk houten dieren
De dieren worden met de hand gemaakt uit ahorn hout en daarna met de hand beschilderd. Daarna gaat er nog een lak overheen om de beestjes goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zowel de verf als de lak zijn op waterbasis zodat ze volkomen veilig zijn voor kinderen. Doordat de dieren vrij groot zijn, zijn ze makkelijk vast te houden door elk kinderhandje. 
Maar wat maakt houten dieren nou zo leuk? Voornamelijk omdat ze tot de verbeelding spreken. Kinderen spelen graag met speelgoed dat ze herkennen uit het dagelijks leven. Daarom spelen veel kinderen ook zo graag met het keukentje of een poppenhuis. Iets wat kinderen ook overal tegen komen zijn dieren, daarom betrekken ze deze graag in hun spel.

Zijn deze dieren dan alleen leuk voor kinderen? Welnee! Omdat ze zo mooi gemaakt zijn doen deze dieren ook fantastisch dienst al decoratie. Bovendien zijn ze ook heel goed in de seizoenstafels te gebruiken. En aangezien de lente eraan komt heeft Houtspel vanaf heden het Holztiger lente-pakket in haar assortiment!

Dit lente-pakket bestaat uit een bruin veulen, een kalfje, een geitje, een zwart lammetje, een roze biggetje en een kuikentje en is te koop voor €28,50. Natuurlijk zijn de dieren ook los verkrijgbaar vanaf €4,50. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten