zondag 19 mei 2013

Een houten ooievaar als kraamcadeau

Hoera, een nieuwe wereldburger is geboren! Een groot feest natuurlijk waar een passend cadeautje bij hoort maar, wat is nu leuk om te geven of te ontvangen?

Waarschijnlijk denk je als eerste aan een rompertje, babysokjes of een rammelaar. Maar..... de meeste ouders hebben hun kasten al vol liggen met deze spullen, zeker ouders die al een kind hebben.

Tijd dus om eens naar een origineler cadeau op zoek te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stuk houten speelgoed waar het kindje jaren later nog plezier van kan hebben. De houten regenboog van Grimm's is hierbij een goed voorbeeld. De eerste maanden is het perfect om als decoratie op de kinderkamer neer te zetten maar als snel kan het kindje hiermee spelen en doordat dit speelgoed niet leeftijds gebonden is kan het daadwerkelijk jaren gebruikt worden (om daarna bewaard te worden zodat ook hun eigen kinderen hiermee kunnen spelen).

Maar er zijn ook goedkopere opties te bedenken zoals de houten ooievaar van Holztiger. Dit met de hand gemaakte en prachtig afgewerkte dier is leuk als versiering maar kan ook gebruikt worden als speelgoed vanaf jonge leeftijd. En hij kost maar €6,50, leuk he?

NB: het is ook erg leuk om deze ooievaar te geven als cadeautje om iemand te feliciteren met haar zwangerschap en dan als kraamcadeautje een ander houten dier te geven zodat er een heuse verzameling houten dieren begonnen kan worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten