vrijdag 10 mei 2013

Nieuw: kleine houten regenboog van Grimm's


Een van de allereerste dingen die wij uitzochten voor houtspel was de grote houten regenboog van Grimm's, een echte topper zo bleek. Want niet alleen wij blijken er dol op te zijn, het is ook al vanaf het aller eerste moment ons best verkopende product en het product waar wij het meeste feedback op krijgen. Het leuke is, na 2 jaar krijgen wij nog steeds regelmatig nieuwe manieren te horen hoe kinderen er ook mee spelen, voor ons het beste bewijs dat dit speelgoed nooit gaat vervelen.

Ook schoonzus heeft al 2 jaar deze regenboog op haar kast staan als decoratie en er prijkt aan haar sleutelbos de sleutelhanger regenboog. Ze is er nog steeds dol op, zo dol dat ze ons laatst vroeg of er niet ook nog een andere regenboog te krijgen was. Jawel hoor, Grimm's heeft nog 2 andere regenbogen in haar assortiment zoals de kleine houten regenboog. Dit schattige regenboogje is 10,5 cm lang en 5,5 cm hoog. Vanwege de smalle onderdelen is hij niet geschikt om mee te spelen voor kinderen onder de 3 jaar maar ooooooh wat is hij leuk!


Nadat we deze voor schoonzus hadden besteld wisten we het: dit werd een nieuw houtspel-product! Dus vanaf nu presenteren wij met trots, de kleine houten regenboog van Grimm's! Een geweldig regenboogje om mee te spelen, om neer te zetten of om als (kraam)cadeautje weg te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten