vrijdag 14 maart 2014

Ons houten speelgoed gespot in Sesamstraat!!

zebra van Holztiger

Zebra, wit schaap en hond van Holztiger
Giraffe van Holztiger
Met een kleuter en dreumes in huis is Sesamstraat natuurlijk elke avond verplichte kost. Meestal kijkt de oudste aandachtig naar zijn favoriete programma, is mama aan het koken en loopt de dreumes tussen ons in met af en toe een half oogje naar de tv. Maar deze week ging het anders, we lasten een maak-je-vriezer-leeg dagje in waardoor mama niet hoefde te koken maar zich gezellig naast haar kleutertje kon nestelen om samen te kijken naar de avonturen van Tommie, Ieniemienie en alle andere sesamstraathelden. Een genot voor ons kleutertje maar zeker ook voor zijn mama. Terwijl Pino druk bezig was in zijn kamer zag ik opeens iets heel bekends..... 

Nijlpaard en hond van Holztiger
Want daar in de kamer van Pino, bovenop de plank stond de houten giraffe van Holztiger! Dat vroeg om meer speurwerk dus werd het internet afgespeurd en jahoor, op elke sesamstraat kamer vonden wij andere houten dieren te vinden op Houtspel.

Tot nu toe hebben we ontdekt de Giraffe, een zebra, een wit schaap, een hond, een nijlpaard en een vos maar we blijven speuren, wie weet wat we nog meer tegenkomen! 



Vos van Holztiger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten