zondag 10 augustus 2014

Driemaal hoera voor Houtspel!!Hoera, hoera, hoera! Houtspel viert deze maand haar derde verjaardag! Dit doen wij uiteraard met allerlei leuks voor jullie want dankzij jullie is Houtspel in 3 jaar uitgegroeid van een klein hobby project tot een van de toonaangevende webshops in duurzaam houten speelgoed en houten knutselmaterialen.


Het beste van 3 jaar Houtspel
Drie jaar geleden opende Houtspel haar virtuele deuren met het prachtige duurzame speelgoed van de Duitse producent Grimm’s, nog steeds een van onze best verkopende leveranciers. Langzaam bouwde Houtspel een trouwe schare fans op en werd het assortiment uitgebreid met bekende merken zoals de houten dieren van Holztiger en onbekende merken zoals de dierensets van Cheekeyes (welke alleen bij Houtspel verkrijgbaar zijn). Naast houten speelgoed is Houtspel ook uitgebreid met een grote diversiteit aan houten knutselmaterialen en zijn er op de Houtspel blog al bijna 60 gratis knutseltips verschenen.


Het mooiste cadeau: een nieuwe webshop
Het afgelopen half jaar heeft Houtspel keihard gewerkt aan een nieuwe webshop: Houtspul.nl waarin duurzaam houten en bamboe decoratie en accessoires centraal staan. Met haar afwisselende assortiment vol met handige producten zoals snijplanken, decoratieve artikelen zoals houten klokken en vrolijke hebbedingen die een lach op je toveren is Houtspul een Houtspel voor volwassenen.


Wie jarig is trakteert
Zoals jullie van ons gewent zijn is augustus onze feestmaand en ook dit jaar wordt deze groots gevierd met de volgende acties:
-     *  speciaal voor de bloglezers is er 10% korting op het hele Houtspul assortiment (geldig tot 1-10-2014) met de code:  hsu10blg.
-     *  er is een Houtspul cadeaubon ter waarde van €40 te winnen op de houtspul-facebookpagina
-     *  tot 1 september is er elke dag een nieuwe aanbieding van de dag met kortingen die kunnen oplopen tot 30%. Neem dus elke dag een kijkje op Houtspel of volg onze houtspel-facebookpagina.
-     *  ons best verkopende product van de afgelopen 3 jaar Houtspel: de houten regenboog van Grimm’s is te winnen met de Houtspel facebook actie, deze actie begint binnenkort op de houtspel-facebookpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten