vrijdag 15 augustus 2014

Houtspel lanceert haar eigen merk in houten speelgoed


Spannende tijden in het huize Houtspel. Naast het bij elkaar zoeken van de allermooiste merken in het houten speelgoed is Houtspel.nl ook begonnen met een nieuwe uitdaging: het lanceren van een eigen merk genaamd Houtspel.  

Het eigen merk van Houtspel staat voor een betaalbaar design van een hoge kwaliteit. Vanwege de kosten worden de producten samen met een fabrikant uit Letland bedacht en daarna in Letland geproduceerd, dit om de prijs laag te kunnen houden. Het hout wat gebruikt wordt voor de producten is afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen waarna de producten worden afgewerkt met een lijnolie op natuurlijke basis die natuurlijk absoluut niet giftig is voor kinderen. 

De eerste producten die in deze Houtspel eigen lijn zijn geproduceerd zijn 4 houten bijtringen in de vorm van een dier namelijk, een eend, een slak, een schildpad en een walvis. De bijtringen hebben een grote ronde opening in het midden waardoor kleine kinderhandjes ze uitstekend vast kunnen houden. Bovendien hebben de bijtringen nog een groot voordeel: naast fantastisch speelgoed zijn ze door hun grote decoratieve uiterlijk ook uitstekend neer te zetten als decoratie op bijvoorbeeld de kinderkamer. De bijtringen zijn (natuurlijk) alleen verkrijgbaar bij Houtspel en kosten €7,95 per stuk. Geen opmerkingen:

Een reactie posten