maandag 17 november 2014

De 10 beste knutsel schoencadeautjesKinderen groot en klein,
vinden knutselen heel fijn. 
Sinterklaas houdt wel van de creatieve,
daarom geeft hij aan alle kinderen (stoute en lieve)
in de schoen graag een knutselmateriaal.
De 10 beste vind je hieronder allemaal.
1. Houten breivork - € 3,50
Brei op een simpele manier de mooiste draden met de houten breivork. Kinderen vanaf een jaar of 4 kunnen al met de breivork aan de slag maar vergis je niet, zelfs voor volwassen is de breivork een leuke manier om weer eens op een andere manier te handwerken! 

2. Spaarpot uil - € 3,50
Pak je stiften, je verf of lijm en papier en versier deze houten spaarpot in de vorm van een uil tot hij helemaal naar jou wens is. Daarna is het een prachtige blikvanger voor in de kamer die ook nog eens al je geld voor je bewaakt. 
Deze houten ijsstokjes hebben uitsparingen die het bouwen makkelijker maken. Doordat de bouwstokjes in elkaar geklikt kunnen worden blijft het bouwwerk stabiel staan en ontstaan er vele nieuwe mogelijkheden voor het bouwen en knutselen. 


Deze set om zelf sierenden te maken bevat 3 houten bosdieren en 3 koordjes in bruintinten. De houten bosdieren kun je beschilderen, beplakken of betekenen voor een uniek resultaat waar je echt de show mee steelt. 

5. Knoopster - € 3,50
Met deze houten knoopster knutsel je in een oogwenk de mooiste (vriendschap) bandjes. Doordat het knopen zo simpel is kunnen kinderen vanaf 4 a 5 jaar hier al mee aan de slag maar ook voor volwassenen is het een erg leuke bezigheid :)

6. Trekpop tovenaar - € 2,50
Deze houten trekpop wordt zonder kleuren geleverd en is daardoor superieur voor een middag knutselen. Nog beter: als je klaar bent met het versieren kun je hem een mooi plekje geven en ermee blijven spelen!

7. Knutsel houtplakjes - € 2,95
Dit zakje met 100 houtplakjes in verschillende maten is 1 van houtspels best verkopende producten en dat is niet voor niets! De mogelijkheden met deze knutsel houtplakjes zijn namelijk eindeloos. Beplak een glazen pot en maak een vaasje, maak een schilderij of bedenk zelf iets heel cools! 


8. Peg doll man - € 0,75
Dit leuke poppetje is ideaal om de leukste figuren mee te maken (kijk voor ideeën bij de knutseltips op deze blog). Leuk om je kind mee te laten knutselen of om samen mee aan de slag te gaan. Deze set van waxinelichtjes houders bevatten 2 engeltjes en een arrenslee met rendier. Alle figuurtjes zijn van neutraal hout om zelf in te kleuren en zijn inclusief glazen waxinelichtjes houders. Erg leuk om een middag te knutselen met de kinderen (of om gewoon zelf mee aan de slag te gaan). 

10. Knutsel boom groot - € 2,95
Deze prachtige houten knutselboom wordt geleverd met een houten pootje die je haaks op de onderkant van de boom schuift waardoor de boom makkelijk los kan staan. De boom is niet alleen geschikt om zo neer te zetten maar kan ook simpel versiert worden met bijvoorbeeld verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten