maandag 24 november 2014

Nieuwe houten kerstversieringen

Hoewel de Sint nog volop bezig is het met uitzoeken en het uitdelen van zijn cadeautjes kijken we al een beetje vooruit op het feest dat daarna komt: Kerstmis. Stiekem hebben we er alweer zo'n zin in, ons huis versieren, de lichtjes, de gezelligheid en de samenhorigheid.

Om het huis niet alleen heel gezellig maar ook heel natuurlijk aan te kleden heeft Houtspel nog een paar geweldige nieuwe kerstproducten toegevoegd aan haar speciale kerst assortiment.

Deze kaarsenhouder met 4 rendieren is geschikt voor 4 waxinelichtjes en brengt je huis in echte kerstsferen. De kaarsenhouder is gemaakt van onafgewerkt hout wat hem uitermate geschikt maakt om hem te beschilderen of te beplakken tot hij helemaal naar je eigen smaak is.
De kandelaar kost €6,50.


Een geweldige set van 3 houten kerstbomen waar de bast nog aanzit. Alle bomen hebben een andere vorm en zijn afwisselend in hoogte tussen de 21 en 40 cm. De set met 3 bomen kost €24,95.


Natuurlijk zijn er in het Houtspel kerstassortiment nog een heleboel andere leuke dingen te vinden. Neem hiervoor snel een kijkje bij de categorie Kerst.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten