vrijdag 23 januari 2015

75 gratis knutseltips = tijd voor een winactie!


Deze week was het zover: de 75e gratis knutseltip werd toegevoegd aan onze blog! Al 75 ideeën wat je kunt maken met de knutselmaterialen uit het houtspel assortiment, wouw. Hoogste tijd dus voor een feestje maar ja, feest in je eentje is helemaal niet leuk. Daarom willen we dit heuglijke feit vieren met jullie! 

Nou is een feest natuurlijk pas echt een feest als er cadeaus zijn. Daar hebben we voor gezorgd, we verloten namelijk op 15 februari een knutselpakket ter waarde van €25 onder de deelnemers. Spannend hè? 

Hoe doe je mee? Op onze Facebook pagina kun je onder het bericht over de winactie een reactie achterlaten met daarin welke knutselmaterialen jij nog mist in ons assortiment. En... als je ons echt blij wil maken, een foto uploaden van wat jij al gemaakt hebt met onze materialen. Onder alle mensen die een reactie achtergelaten hebben wordt het knutselpakket verloot. 

We wensen iedereen een heleboel knutselplezier en hopen van jullie te horen! 1 opmerking:

  1. Ik kende uw site nog niet, ik heb met bewondering uw knutselassortiment doorlopen. Op uw vraag wat ik mis zou het antwoord Houten kralen kunnen zijn als moeder van drie dochters. U heeft wel een bosdierenkettingset. Ook zou ik graag een restjes of samenstelling van vanalles zien. Dus niet die 130 hartjes of 130 sterretjes maar een combinatie van losse houten items, zodat het echt vrij knutselen wordt met ijsstokjes, knijpers, boerderijdieren etc

    BeantwoordenVerwijderen