maandag 19 januari 2015

Blue monday? Houtspel houdt van blauw!
Vandaag is het blue monday. Natuurlijk kun je je in een hoekje verstoppen tot het over is maar.... je kunt jezelf ook blij maken! En blij worden wij bij Houtspel van blauw! Daarom hier 7 prachtige blauwe producten om jezelf of iemand anders blij mee te maken. 

1. Stapel element water voor € 21,95.  
Deze prachtige blauwe golf komt uit de Grimm's speelgoed lijn. De golf biedt vele mogelijkheden voor jong en oud. Zo kun je er mee stapelen en bouwen, er een huisje mee maken waarbij de golfen de muren zijn of je kunt hem als decoratie op de kast zetten. Echt een product om blij van te worden!

2. Houten dolfijn voor € 7,99.
Deze prachtige houten dolfijn is een aanwinst om mee te spelen of om naar te kijken. De dolfijn komt uit de houten dieren serie van Holztiger waarbij alle dieren met de hand zijn gevormd en geschilderd. Een klein stukje vakwerk dus om een lach op je gezicht te toveren. 

3. Handauto blauw voor € 14,95.
Kinderen, hoe klein ook, houden van bewegend speelgoed. Nu kun je ze natuurlijk speelgoed met batterijen geven maar ze vinden het bijna nog leuker op speelgoed te krijgen wat ze zelf in beweging kunnen brengen. Deze houten auto is daar uitermate geschikt voor, door het gat in het midden is de auto uitermate goed vast te houden, zelfs door kleine handjes en door de rubberen randjes om de vrolijk gekleurde wielen rijdt de auto als een zonnetje over elk oppervlak. Een echte blijmaker dus!

4. Stapelbaar zeilbootje blauw voor € 6,75. 
Een leuk klein grapje is dit blauwe bootje welke bestaat uit drie delen. De zeilen kunnen als een soort puzzeltje op de onderkant van de boot gestapeld worden. Bovendien kun je de onderdelen, zoals bij bijna alle producten van Grimm's, ook als blokken gebruiken om de mooiste bouwwerken te maken. 

5. Vlinder blauw voor € 3,75. 
Soms wordt je heel blij van een stukje decoratie. Denk dan eens aan deze blauwe houten vlinder welke met een haast onzichtbaar draadje opgehangen kan worden in de kamer of voor het raam. Bovendien leent deze vlinder zich ook uitermate goed voor het maken van een mobiel voor in de kinderkamer. 

6. Blauwe grot voor € 26,95.
Robuust spelen of genieten van bijvoorbeeld de seizoenstafel, dat doe je met deze blauwe grot van het merk Gluckskafer. De grot bestaat uit 5 verschillende delen die in elkaar geschoven kunnen worden waardoor een prachtige 3d grot ontstaat maar kunnen ook los van elkaar gestapeld worden waardoor je de mooiste bouwwerken kunt maken. Als je daar niet blij van wordt! 

7. Houten neushoorn uit de afrikaanse dierenset voor €14,95. 
Kijk eens naar dit schatje, als je daar niet blij van wordt. Deze neushoorn zit samen met 4 vriendjes, die er allemaal even schattig uitzien, in de afrikaanse dierenset van het merk Cheekeyes (welke exclusief bij Houtspel verkrijgbaar is). De dieren zijn niet alleen erg leuk om naar te kijken, je kunt er ook heel leuk mee spelen. En door de rechte randen kun je ook erg goed met de dieren stapelen. Een echte aanwinst voor iedereen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten