zaterdag 11 februari 2012

Bij 100 likes een winactie!

Om het als kleine webshop te kunnen redden is het noodzakelijk om actief te zijn op verschillende social media. Zo is Houtspel natuurlijk te vinden op deze blog maar daarnaast heeft Houtspel ook haar eigen facebookpagina en eigen twitter-account.

Continu zijn we druk bezig om deze allen zo leuk, mooi en informatief mogelijk te maken. Natuurlijk zetten we hierop ook regelmatig dingen waarvan we denken: da’s nou eens leuk om te weten/delen!
Hoe blij waren we met de eerste mensen die ons gingen volgen op een van deze kanalen. In dit geval is 1 duidelijk zoveel beter dan geen. Het duurde dan ook niet lang voordat we onze eerste 10 volgers hadden. Dat smaakt naar meer!

We zijn blij dat we nu ook kunnen melden dat we elke dag meer en meer volgers krijgen, vaker bekeken, geretweet en gedeeld worden.
Dat moet gevierd worden en daarom: op het moment dat er 100 mensen houtspel.nl op facebook geliked hebben volgt een nieuwe give away met leuke prijzen. Op dit moment staat de teller op 59 dus het zou snel kunnen gaan! Klik hier om direct naar de Houtspel-Facebookpagina te gaan waar je ons kunt likken.

Natuurlijk kun je zelf ook zorgen dat deze nieuwe give away zo snel mogelijk plaatsvindt: zorgen dat je vrienden houtspel zo snel mogelijk ook een like geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten