maandag 6 februari 2012

Er hangt liefde in de lucht

Nog 8 dagen en het is weer zover, dan komt de meest romantische dag van het jaar er weer aan: Valentijnsdag. De dag om de liefde van je leven te verrassen met een leuk cadeautje en een hoop aandacht en liefde.
Natuurlijk komt als eerste een kaart of een bos bloemen in je hoofd op maar wat dacht je van een keer een origineler en verrassender cadeau? Daarom heeft Houtspel nu voor je haar top 3 van meest romantische producten uitgezocht!
 3 - Geef je geliefde de zonsopgang cadeau..... En wel eentje waar je elke dag van genieten kan! Deze 10-delige houten zonsopgang van Gluckskafer is elke dag van ochtend tot avond een genot om naar te kijken en nog erg leuk om mee te spelen en bouwen ook!

2 -  De drie romantische puzzels van de puzzelset met bast. Deze drie superschattige en romantische houten puzzels maken iedereen blij. Goed om mee te spelen maar ook om op te hangen als decoratie!
1 - Natuurlijk! De lantaarn met de 2 dolverliefde uiltjes! Deze uilenlantaarn is een echte must have die in geen enkel interieur misstaat. Bovendien is deze geweldige lantaarn deze week de aanbieding van de week waardoor hij (deze week) maar liefst 15% goedkoper is! Niet alleen een valentijnsverrassing voor uw geliefde maar ook eentje voor uw portemonnaie!Geen opmerkingen:

Een reactie posten