zondag 15 april 2012

3 nieuwe baby-grijpers!

Niet zo lang geleden hadden we het geluk een nieuwe serie baby-producten van Grimm's te mogen bewonderen. Na de producten uitgebreid bekeken te hebben was het voor ons al snel duidelijk: Het assortiment houten speelgoed zou worden uitgebreid met een paar mooie baby-grijpers.


Een baby-grijper is een speeltje dat baby's lekker in de hand vast kunnen houden. De vorm is zo dat het in elk handje goed past. Baby-grijpers zijn de perfecte speeltjes om vanaf jonge leeftijd de ontwikkeling te stimuleren en als ze er dan ook nog mooi uit zien, tja, dan kun je ze toch niet negeren?


Na lang wikken en wegen hebben we 3 prachtige houten baby-grijpers aan het assortiment toegevoegd: Een hart een uil en een egel. Dé symbolen voor liefde, wijsheid en tederheid. Daar zit voor elk kind de perfecte grijper tussen!

De babygrijpers zijn tussen de 8 en 10 cm lang en hebben een dikte van 2 cm. Natuurlijk zijn de randen niet scherp en bevatten de grijpers geen gevaarlijke stoffen. Deze mooie baby-producten zijn nu te koop voor €7,35 per stuk en zijn een ideaal kraamcadeau.

N.B: de baby-grijpers worden zonder de speenkettingen op de foto geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten