zondag 27 mei 2012

Heerlijk knutselen met hout

Heb jij ook zo’n knutsel liefhebben in huis? Eentje die het liefst de hele dag met papier, potloden, lijm en dergelijke in de weer is? Speciaal hiervoor heeft Houtspel 2 nieuwe producten in haar assortiment! 

De houten knutselboom: Deze boom is maar liefst 29,5 cm hoog en kan makkelijk rechtop gezet worden. Bovendien heeft de boom 17 houten accessoires die op de boom te plakken zijn en apart in te kleuren. De hele boom wordt geleverd als onbewerkt hout en is zelf in te kleuren met bijvoorbeeld potlood, verf of met vetkrijt. Ideaal voor het vullen van een hangerige middag of bijvoorbeeld als bezigheid tijdens een partijtje! En het beste is de prijs want deze knutselboom kost slechts €4,15.
    
De houtplakjes speciaal voor knutselen: Dit is een zakje gevuld met 100 houtplakjes in verschillende maten. Ideaal om een middag heerlijk mee te plakken (Wil je graag wat ideeën opdoen wat je met deze houtplakjes maken kan? Houdt dan deze blog in de gaten want binnenkort komen er verschillende voorbeelden op te staan) Voor €2,95 heb je 1 zo’n zakje al in huis!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten