woensdag 16 mei 2012

Nieuw: 2 babyproducten van Heimess

Hoewel Houtspel haar baby-assortiment de afgelopen maanden al flink heeft uitgebreid konden we, toen we de nieuwe gids ontvingen van een van onze leveranciers, 2 baby producten toch niet laten liggen. Het gaat om:

- Het speenkoord regenboog. Dit speenkoord met zijn vrolijk gekleurde houten kralen is ideaal voor elke baby! De vrolijke kleuren spreken elke baby aan en passen goed bij zowel jongens als bij meisjes. De rode knoop is makkelijk vast te klemmen aan bijvoorbeeld kleding of de maxi cosi. Aan de onderkant maak je met de lus simpel een speen of bijvoorbeeld uw kinds favoriete speeltje vast zodat deze nooit meer kwijtraakt! En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want dit speenkoord kost slechts €4,50.

- De elastische babygrijper kubus. Niets is zo fijn voor baby’s als iets vast te pakken en daar lekker mee te spelen. Met deze mooie babygrijper gaat dat voortaan extra goed! De vorm is zo dat elk handje deze fraaie kubus goed vast kan houden. Door het elastiek kan de kubus steeds van vorm veranderen, hierdoor blijft hij interessant. Bovendien heeft deze grijper ook nog een subtiel belletje wat baby’s erg leuk vinden! Ook bijten kan want dit hout splintert niet en bevat geen gevaarlijke stoffen. Deze kubus staat voor uren speelplezier voor de allerkleinsten. Een echte aanrader voor slechts €6,50!

Het Duitse Heimess maakt al ruim 50 jaar speelgoed speciaal voor baby’s en peuters. Bij de ontwikkeling van het speelgoed wordt onder andere gekeken naar de ontwikkeling van motorische vaardigheden, het herkennen van kleuren en vormen en het verbeteren van creativiteit en concentratie.
Het hout dat gebruikt wordt is afkomstig uit Duitsland en zowel de verf als de lak die gebruikt worden zijn natuurlijk volledig veilig voor kinderen.

Zeg nou zelf: zo iets moois konden we toch niet laten liggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten