zaterdag 5 mei 2012

Nog anderhalve dag om te profiteren van kortingen die oplopen tot 30%!

Nog anderhalve dag en dan loopt de Houtspel-kortingen week alweer af. Een hele week waarin Houtspel op tientallen producten kortingen geeft die op kunnen lopen tot 30%!! Twijfel je dus al een tijdje over een mooi product uit onze collectie, neem dan nu snel een kijkje bij de aanbiedingen om te kijken of ook jij kunt profiteren van een mooie korting.

Hieronder een kleine selectie van producten die deze week een mooie korting hebben meegekregen:

- de houten regenboog van Grimm’s. Dit prachtige product is een van de meest verkochte producten van Houtspel en dat is niet zomaar: niet alleen is deze regenboog een feest om mee te spelen hij is ook een prachtige decoratie om zomaar in je woonkamer neer te zetten. Alleen deze week heeft deze regenboog een korting van 10%!


- de blokkenset Griekse tempel van Ebert. Deze mooie blokkenset valt op door zijn afwijkende ontwerp, waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en de mooiste bouwwerken kunnen maken. Deze week heeft deze mooie blokkenset een korting van maar liefst 20%!

- de houten dinosaurus stegosaurus van Holztiger. Zelf ook zo’n fan mooie houten producten die je eigenlijk nergens anders ziet? Deze houten dinosaurus is daar een goed voorbeeld van. Leuk om mee te spelen en door zijn prachtige afwerking ook nog eens erg leuk om naar te kijken! En nu verkrijgbaar met een korting van 15%!- de blauwe grot van Gluckskafer. Dit prachtige en robuuste blauwe bouwwerk is een echte aanvulling voor elk kinderspel. Niet alleen kunnen mensen en dieren erin wonen, je kunt er ook op allerlei manieren mee stapelen of er bijvoorbeeld een knikkerbaan van maken. En dit prachtige blauwe stuk is deze week te krijgen met een korting van 15%!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten