zondag 10 juni 2012

Houtspel op spelspeelspelen

Er is een nieuwe blog op internet te vinden: spel speel spelen. Deze blog is opgezet door Sharon Vleugel, leerkracht basisonderwijs en afgestudeed spelbegeleider. Naast haar werk in het onderwijs heeft Sharon ook gewerkt met gehandicapte kinderen, in een speel-o-theek en in een grote speelgoedwinkel. En nu vond ze het de hoogste tijd om haar kennis via deze blog met anderen te delen.

Een tijdje geleden werd Houtspel door Sharon benaderd of ze misschien ook een blog over ons mocht schrijven. Natuurlijk! Graag zelfs! Wij vinden niets leuker dan dat anderen iets (positiefs) over Houtspel schrijven!

Deze week is de blog geplaatst en we moeten zeggen, wij zijn er blij mee! Lees en beoordeel zelf:


 

Naast aandacht voor producten, is er op dit blog ook regelmatig aandacht voor bedrijven. Webwinkels met een bijzondere collectie, filosofie of service. Deze keer nemen we Houtspel onder de loep.

Wat is dit?
Dit is de prachtige regenboog van het Duitse merk Grimm’s ! Leuk, origineel, stevig en betaalbaar. Allemaal woorden die ook van toepassing zijn op de rest van de collectie van Houtspel.

Wie?
Houtspel.nl ! Een jonge webwinkel met een uitgebreid en origineel assortiment van duurzaam en handgemaakt houten speelgoed. Mooie, vrolijke en kleurrijke producten van merken die we in Nederland nog niet zo vaak tegenkomen. Ik ben vooral fan van de merken Glückskäfer en Grimm’s, maar deze winkel verkoopt bijvoorbeeld ook de prachtige dieren van Holztiger.
Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op houtspel.nl. Dit bedrijf heeft ook een Pinterest pagina waarop je foto’s en prachtige filmpjes ziet van hun producten, als je nog niet enthousiast van de site was…

1 opmerking: