vrijdag 8 juni 2012

Puzzelen voor peuters

Vindt uw peuter of kleuter het ook zo leuk om te puzzelen maar is hij of zij ondertussen uitgekeken op de standaard knopjespuzzel? Neem dan eens een kijkje bij de houten puzzels van Houtspel! U vindt bij ons de mooiste houten puzzels en sinds kort zijn daar nog 2 prachtige nieuwe puzzels bijgekomen:

- de houten puzzelrups. Deze vrolijk gekleurde rups bestaat uit 10 stukken met allemaal verschillende hoeken. Hierdoor kan de rups, net zoals de echte, allemaal verschillende vormen aannemen. De stukken zijn groot van stuk (de puzzel is maar liefst 64 cm lang!) en de puzzel is leuk voor klein en groot. Eerst om de rups af te maken, later om ook de goede kleuren bij elkaar te zoeken. De puzzel wordt geleverd in een mooi linnen zakje.

- de houten puzzel olifant. Deze 6-delige houten puzzel bestaat uit 5 verschillende lagen. Onder elke gekleurde olifant zit een kleinere olifant van een andere kleur. Steeds een nieuwe verrassing dus, hoe leuk is dat?

Beide puzzels zijn van het Duitse merk Goki. Dit merk probeert het milieu zo min mogelijk te belasten en plant voor elke boom die ze gebruiken een nieuwe boom. Bovendien zijn de lak en verf milieuvriendelijk en natuurlijk totaal veilig voor kinderen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten