maandag 18 juni 2012

Knutselen met hout (1)

Sinds een paar weken hebben we naast ons assortiment met houten speelgoed ook wat houten knutselspullen. Een van deze houten knutsel materialen zijn de houtplakjes, speciaal bedoeld om mee te knutselen! Maar wat kun je hier nou precies mee? Daarom de komende weken op deze blog enkele voorbeelden wat er allemaal mogelijk is met deze houtplakjes. Voor meer idee├źn kun je ook ook altijd een kijkje nemen op onze pinterest-pagina!

1. Pak de volgende dingen:
- lijm
- een gekleurd papier
- een potlood
- een zakje met de houtplakjes
2. Teken met het potlood een simpele vorm op het papier. Ik heb gekozen voor een hartje maar andere vormen voldoen ook heel goed.
3. Lijm nu de houtplakjes in de vorm. Voor een mooi resultaat plak je de plakjes over het lijntje dat je getekend hebt zodat je deze later niet meer ziet. Het is niet erg als niet alle kanten van de houtplakjes elkaar raken, maar probeer de plakjes zo dicht mogelijk tegen elkaar te plakken.


4. Zodra je de vorm hebt opgevuld is je eerste houten kunstwerk klaar! Doe hem in een lijstje en hang en hem aan de muur, succes verzekerd!

2 opmerkingen:

  1. hoi ik vindt het super mooie maar hoe kom je aan zoveel van die boom stukjes?????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, deze houtplakjes kun je vinden op onze webwinkel bij de knutselspullen: http://houtspel.nl/85-houtplakjes-en-stokjes

      Verwijderen