donderdag 18 oktober 2012

Nieuwe houten dieren van Holztiger bij Houtspel

Buiten stroomde de regen tegen de ramen en veranderde de blaadjes langzaam van kleur. We konden niets anders dan concluderen dat de herfst echt begonnen was terwijl wij ons bogen over het grote Holztiger-boek om een nieuwe bestelling bij onze leverancier samen te stellen. We waren het niet van plan maar toen viel ons oog op alle mooie herfstdieren die Holztiger in zijn assortiment heeft......

Oooh wat zou dat hert mooi staan tussen de rode blaadjes die inmiddels onze tuin versierden. "Maar....., heb je ook die prachtige vos gezien? En oooh, dat eekhoorntje!" En voor we het wisten stonden er 5 nieuwe dieren op ons lijstje. En toen 6, en toen 7 en voor we het wisten waren het er 10. En wat voor dieren! 

Zo hebben we een prachtige zwarte kat en een brave oud engelse schapen-hond toegevoegd. Een wasbeer schuivelt tussen de houten dieren en er piept ergens ook nog een hele muizenfamilie tussendoor.
Natuurlijk zijn al deze dieren los te bestellen maar voor de mensen die niet kunnen of willen kiezen hebben we ook een herfstdieren set samengesteld.  Zes prachtige houten herfstdieren voor €31,95! En als je je herfsttafel echt compleet wil maken hebben we ook nog een prachtige houten herfstboom toegevoegd. 
Ps. Lastig he? Om de maat van de dieren te raden van zo'n foto op de computer? Helaas weten wij er alles van, daarom hebben we een handigheidje bedacht: elk dier heeft als laatste foto naast zich een toren van duplo staan. Zo kun je met duplo steentjes de toren nabouwen en weet je in 1 oogopslag hoe groot het dier van jou keuze ongeveer is.

Ps 2. Heeft jou hoofd de herfst alweer bijna verlaten en is hij meer bezig met de aankomst van de goedheiligman? Wat dacht je van een houten dier als schoencadeau? Je kan ze al bestellen vanaf €4,50 en zo rond de sinterklaastijd een prachtige set bij elkaar sparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten