dinsdag 30 oktober 2012

Kom knutselend de winter door

Zodra je naar buiten kijkt weet je het weer: de tijd dat de kinderen uren in de tuin konden spelen is voorbij. Voor ons liggen een paar lange maanden waarin we de kinderen binnen bezig moeten houden. Een paar maanden waarin we soms knettergek zullen worden en echt geen idee meer hebben wat we die "schatten" nu weer kunnen laten doen.

Geen nood want...... Houtspel schiet te hulp! We hebben een paar prachtige houten knutselspullen toegevoegd waarmee je kinderen zeker een middagje zoet zullen zijn en het beste van alles: ook daarna kunnen ze er nog uren mee spelen!

Wat dacht je van de houten trekpoppen? Deze prachtige tovenaar en prinses zijn niet alleen heel leuk te versieren, daarna zijn ze ook nog eens hartstikke leuk om op te hangen en mee te spelen. De tovenaar is 16cm hoog en de prinses is 16 cm breed. Beiden worden helemaal af geleverd en hoeven alleen maar ingekleurd te worden. 
Ook erg leuk om te doen tijdens een verjaardagspartijtje. Onbetaalbaar denk je nu? Nee hoor, zowel de prinses als de tovenaar kosten maar €2,50 per stuk!

Zijn je kinderen al wat te oud voor trekpoppen of toe aan een grotere uitdaging? Ook daar hebben we nu iets heel erg leuks voor in het assortiment, wat dacht je van deze 20-delige houten puzzel boerderij? Het geheel is 20 x 20 cm breed en de houten panelen om op te zetten zijn zo'n 12 cm hoog. Het onderstuk bestaat uit 16 houten puzzelstukjes en daarbij wordt een tractor met houdertje en 2 houten achterpanelen geleverd. Niet alleen ontzettend leuk om zelf in te kleuren maar ook daarna kan er nog heel lang mee gespeeld en gepuzzeld worden!
De prijs: €5,75!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten