vrijdag 30 november 2012

De top 10 Houtspel Sinterklaas verkopen

Ben je nog op zoek naar een last minute sinterklaascadeau of hik je al tegen de kerstcadeaus aan? Geen nood, Houtspel schiet te hulp. Hoe? Niet door onze eigen favorieten op te schrijven maar door een top 10 samen te stellen met de meest verkochte Sinterklaascadeaus. Want wie kan er nou beter advies geven dan onze klanten?

1.  Met stip op nummer een: de houten regenboog van Grimm's. Al sinds het begin een van Houtspels favorieten en terecht en wij blijken niet de enige want dit prachtige en veelzijdige stuk houten speelgoed is zonder twijfel ons meest verkochte product!

2. Een van onze nieuwste producten maar een regelrechte hit: de herfstdieren set van Holztiger. Deze set bevat 6 prachtige houten dieren die ook nog eens handgemaakt en handgekleurd zijn. Niet alleen voor kinderen heel leuk om mee te spelen maar wij vermoeden dat de Sint er ook heel wat volwassenen blij mee maakt voor op de seizoenstafel of de kast. 


3. Een van Houtspels duurste producten maar hij is elke cent waard: de 4 elementen puzzel van Grimm's. Deze prachtige houten puzzel is maar liefst 44,5 bij 44,5 cm en de stukken zijn ook nog eens 4 cm dik. Op het eerste gezicht is het natuurlijk een fantastische puzzel maar.... er kan zoveel meer mee! De stukken kunnen worden gebruikt om mee te stapelen, bouwen en het geheel kan ook heel goed neergezet worden om er alleen naar te kijken. Houtspel is dan ook zeer blij dat deze prachtige puzzel een plekje in de top 3 heeft weten te veroveren.4. Nummer 4 is voor ons een onverwachts succes: de magneet moza├»eken van Grimm's. Prachtige houten stukje die op magneetjes geplakt zijn waardoor je er heel goed mee kan puzzelen op elke plek (zelfs in de auto). Misschien hadden jullie het al gemerkt maar Houtspel was niet goed ingespeeld op dit onverwachte succes en daarom waren bijna alle magneet moza├»eken een tijdje uitverkocht maar goed nieuws: ze zijn nu allemaal weer voorradig! 


5. Al jaren Huize Houtspels favoriete spel en daarom een maand geleden toegevoegd aan ons assortiment. En het qwirkle-virus lijkt zich te verspreiden want dit geweldig spel heeft de 5e plek veroverd! Hoewel de spelregels simpel zijn is dit een spel dat avond en avond gespeeld kan worden en toch nooit gaat vervelen!
Ps. ook de travel qwirkle staat erg hoog in onze top producten lijst!

6. Dat leuke cadeautjes niet duur hoeven te zijn bewijst onze nummer zes. De trekpop tovenaar is namelijk een regelrechte hit en ook zijn vriendin de trekpop prinses doet het waanzinnig goed. Misschien denk je nu: "wat maakt deze trekpoppen nou zo leuk dan?" Nou, het feit dat je ze zelf in kan kleuren en dat ze ook nog als trekpoppen op kan hangen en mee kan spelen en dat voor €2,50 per stuk. Meer hoeven we niet te zeggen toch?

7. Niet voor de kinderen op zoek maar voor jezelf? Onze nummer 7 is het kerststalletje Jozef en Maria. Deze mooie kerststal is gemaakt uit een halve houtplak met schors waar 6 kerstfiguren uitgezaagd zijn. Door deze naar voren en achter te duwen ontstaat een prachtige kerststal.
8. Prachtig natuurlijk, al dat speelgoed om dingen mee te bouwen maar de meeste jongetjes hebben toch echt maar 1 ding bovenaan hun verlanglijstje staan: auto's of ander rijdend speelgoed. Niet verwonderlijk dus dat op nummer 8 de houten bus van De Speelgaard staat. Eerlijk, simpel en degelijk, wie valt daar nou niet voor?


9. Soms ben je aan het begin van de winter alweer toe aan een beetje lente in je huis. En als het dan ook nog lente is om mee te spelen? Een terechte nummer 9 is dan ook de houten boom met vogeltjes van Gluckskafer. Leuk om mee te spelen maar ook zeker leuk om naar te kijken!


10. Nog zo'n topper van Grimm's: het stapelelement water maar ook zijn vriendje de houten bloem deed het bijna net zo goed. Niet verwonderlijk want beide producten zijn zo veelzijdig, daar kijk je niet snel op uitgekeken!

Zit nou net jou cadeautje er niet bij? Geen nood! Op Houtspel vind je nog een hoop meer houten speelgoed en houten decoratie om alle schoenen en kerstsokken mee te vullen!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb inderdaad ook een aantal speelvoorwerpen uit deze top 10, en vandaag het water-element via jullie binnengekregen. Hij is prachtig en wat een leuke verrassing zat er bij! Super, snelle levering ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm ik heb maar 3 van de top 10 ;). Maar de 4 elementen staat hier nog op het verlanglijstje :).

    BeantwoordenVerwijderen