donderdag 1 november 2012

De 10 beste houten schoencadeautjes

Nog 16 nachtjes slapen en dan is het zover: dan komt Sinterklaas weer in Nederland aan! Avond aan avond zal de goedheiligman weer de daken beklimmen om alle schoenen te vullen met leuke kleine presentjes. Maar ...... soms heeft de goede Sint wel wat moeite om weer met een origineel goedkoop cadeautje op de proppen te komen. Om hem wat te helpen heeft Houtspel een lijst opgesteld met de 10 beste schoencadeautjes. Bovendien heeft houtspel vanaf vandaag een aparte categorie aanstaan vol met de leukste houten schoencadeautjes van €1 tot €7!

1. Kabouterhuisje groenteboer voor €6,95.
Dit super leuke huisje bestaat uit 3 stevige blokken van zo'n 5 cm dik die je kan stapelen tot een super leuk kabouterhuisje. Ideaal om te gebruiken om te leren stapelen maar ook om mee te bouwen of in een rollenspel te gebruiken. En.... ook op de seizoenstafel doet dit kabouterhuisje het erg goed!
ps. vind je €6,95 een beetje te duur voor in de schoen maar wil je wel graag een kabouterhuisje geven? Wat dacht je van de blokken per keer in de schoen te doen zodat er wordt gespaard voor het hele kabouterhuisje?

2. Ballon boot voor €3,95.
Deze geweldige boot is zo'n 14 cm lang en kan je echt laten varen. Je blaast de ballon op en zet hem op het water en zoef, hij vaart zo van je weg. Heerlijk voor een dagje vermaak of om mee te spelen in bad.


3. De zwarte kat van Holztiger voor €5,50.
Heb jij ook zo'n dierenvriend als kleintje? Wij hebben de oplossing! Houtspel heeft een groot assortiment met houten dieren zoals deze geweldige zwarte kat van het Duitse Holztiger. Erg leuk om mee te spelen en nog erg stevig ook!
ps. niet zo'n katten liefhebber? Geen nood, Houtspel heeft nog een groot aantal andere dieren in het assortiment met een prijs vanaf €4,50!

4. Trekpop tovenaar of prinses voor €2,50 per stuk.
Ook zo'n knutselkampioen in huis die graag iets bijzonders maakt? Wat dacht je van een houten trekpop in de vorm van een heuse tovenaar of prinses? Deze houten poppen zijn gemaakt van hout en zijn bedoeld om zelf in te kleuren. Heerlijk voor een middag knutselen en het leukste, als ze klaar zijn kunnen ze opgehangen worden om er nog jaren naar te kijken of mee te spelen.

5. Muzikale draak voor €4,50.
Speciaal voor alle kinderen die dol zijn op muziek maken en speciaal voor alle ouders die horendol worden van al het lawaai de hele dag in huis. Deze muzikale draak brengt een heerlijk subtiel geluid voort als je met het stokje over zijn rugje gaat. En dat is niet alles, hij ziet er ook nog eens heel leuk uit waardoor kinderen hem ook graag in hun andere kinderspel betrekken.

6. Elastische babygrijper kubus voor €6,95.
Natuurlijk slaat Sinterklaas ook de allerkleinsten niet over maar wat koop je nu voor een baby? Nou, wat dacht je van deze elastische babygrijper. Kinderen vinden niet alleen de kleuren heel interessant maar ook het geluid van het belletje en hij beweegt ook nog heen en weer doordat hij bij elkaar gehouden wordt door (heel stevig) elastiek. Een echte aanrader!

7. Stapelbaar zeilbootje voor €6,30.
Iets waar houtspel maar ook de Sint er dol op is is speelgoed dat te gebruiken is op verschillende manieren. Dit geld ook zeker voor deze stabelbare zeilbootjes, verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Ze bestaan uit 3 stevige delen die (door middel van een pen- en gatverbinding) met elkaar te verbinden zijn. Kinderen zijn dol op het in elkaar zetten van de bootjes maar hij doet het ook erg goed als decoratie met bijvoorbeeld de houten golf van Grimm's.

8. Vrachtwagen containers voor €5,95.
Staat het hele lijstje van je kind vol met auto's, vrachtwagens, tractors en ander rijdend spul? Wat dacht je dan van deze vrachtwagen met containers? De vrachtwagen bestaat uit een vrachtwagen, een aanhanger en 2 losse containers die simpel op en aan elkaar te maken zijn. En de lengte is maar liefst 16,5 cm!
Let op: vanwege de kleine onderdelen is deze vrachtwagen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

9. Houten puzzel rups voor €4,25.
Heerlijk he? Van die kinderen die uren aan uren kunnen puzzelen maar..... soms zijn ze wel toe aan een nieuwe variant. Geen nood! Deze houten puzzelrups is niet alleen zeer stevig (en daardoor vanaf jonge leeftijd geschikt), maar is ook elke keer op een andere manier neer te leggen. Ideaal voor urenlang speelplezier dus.

10. Houten peg dolls vanaf €0,25 per stuk.
Speciaal voor het wat oudere kind of misschien slaat Sinterklaas ook papa's of mama's schoen niet over? Wat dacht je van deze geweldige houten peg dolls of kegelfiguren? We hebben verschillende varianten. Geweldig om zelf te schilderen of aan te kleden zodat uw kind er daarna mee kan spelen of om neer te zetten als decoratie op bijvoorbeeld uw seizoenstafel.
ps. heb je misschien wat inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op onze pinterest pagina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten