maandag 19 augustus 2013

Houtspel op de Sunday Market Amsterdam


Ben je een liefhebber van creatieve kunst, mode en design? Dan is de Sunday Market in Amsterdam echt wat voor jou! Op deze markt brengen ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en creatievelingen hun eigen waar aan de man. Je vindt er dan ook ruim 100 kraampjes gevuld met ontwerpen op het gebied van interieur en product design. Met keramiek, mode en vintage producten. Met illustraties en betaalbare kunst. Maar ook aan de innerlijke mens is ruimschoots gedacht met biologisch eten en drinken. 

En komende zondag 1 september vindt je er ook nog wat anders: het prachtige handgemaakte houten speelgoed van Houtspel! Jawel je leest het goed, wij zijn door de toelatingscommissie gekomen en mogen deze markt met onze prachtige spullen komen opvrolijken.

Dus... pak je agenda er vast bij en kom ons op 1 september tussen 12:00 en 18:00 uur een bezoekje brengen bij de Westergasfabriek in Amsterdam (adres: Haarlemmerweg 8-10). 

Ps. de toegang tot de markt is natuurlijk gratis en op zondag is het ook gratis parkeren in de wijk naast de westergas fabriek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten