vrijdag 18 oktober 2013

Houtspel in de race om leukste webshop te wordenSoms krijg je zomaar een onverwachts cadeautje. Dit kregen wij afgelopen maandag toen wij onze mail opende want.... Houtspel is uitverkozen als genomineerde om de leukste webshop van Nederland te worden! Nu is een nominatie op zich natuurlijk al een feestje waard maar.... het zou nog veel leuker zijn als we een prijs mee naar huis zouden kunnen nemen.

Zo werkt de verkiezing: op www.webshopverkiezing.nl kun je een stem uitbrengen op houtspel. Na het invullen van je voornaam en je emailadres kun je rapport cijfers uitdelen voor de originaliteit van ons aanbod, onze service, de prijs/kwaliteit verhouding, onze persoonlijke benadering. Hierna vul je je geboortedatum in en vink je aan dat je graag op de hoogte gehouden wil worden van de verkiezing (dit is helaas verplicht). En daar gaat je stem voor houtspel en... maak jij kan op mooie prijzen zoals: een tablet, €100 shoptegoed bij een van de winnaars of een welness-dag.

Aan het einde gaat het niet alleen om de webshop met de meeste stemmen maar ook de webshop met de hoogste rapport cijfers krijgen een prijs. En het zou natuurlijk extra leuk zijn als Houtspel daar ook tussen staat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten