woensdag 30 oktober 2013

Houtspel op gespotvoorjou met leuke winactie

Ongeveer een jaar geleden werden wij benaderd door de eigenaar van gespotvoorjou.nl of hij een mooi stukje over ons speelgoed mocht schrijven. Natuurlijk zeiden we hier volmondig ja op! En omdat we dit jaar weer zoveel moois toegevoegd hebben mochten we nu weer een plekje op deze leuke site vol met leuke producten en fijne knutseltips.

Niet alleen is er weer een mooi stukje over ons geschreven, je kan ook nog iets leuks winnen! Namelijk de benodigdheden voor de peg doll Zwarte Piet. Hoe? Neem een kijkje op gespotvoorjou of lees het stukje hieronder!HOUTSPEL- HOUTEN KNUTSELDINGEN

Ik schreef al eens eerder over de webshop Houtspel en nu dus weer. Waarom zou je denken? Houtspel heeft iets nieuws in het assortiment dat zeker de aandacht verdient: originele houten knutselspullen. Een trekpop, een knutselboom, waxinelichthouders; zomaar een greep uit het aanbod. Maar er is meer: Houtspel is ook een blog gestart met gratis knutseltips. Wat kun je allemaal met hout knutselen? Op deze blog vind je heel veel leuke idee├źn. Meteen aan de slag dus.
Uiteraard kun je bij Houtspel ook nog steeds terecht voor houten speelgoed. Mijn favoriet is zonder twijfel de houten regenboog. Al het speelgoed van Houtspel is duurzaam en van hoge kwaliteit. Snuffel eens rond om de website en sla in voor pakjesavond!
Namens Houtspel mogen we de knutselmaterialen voor de peg doll zwarte piet weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 25 november 2013.

1 opmerking: