zondag 20 oktober 2013

Nieuw: prachtige houten kerststallen

Voor iedereen die al aan het nadenken is hoe ze dit jaar het huis in kerstsferen gaan brengen hebben we alvast onze pagina vol met houten kerststallen en andere kerstversieringen aangezet. En dat niet alleen, we hebben dit jaar weer heel veel mooie nieuwe kerststallen toegevoegd! Kijk hieronder maar eens naar een paar van onze nieuwe houten toppers. 

Houten winternacht tafereeltje: Deze winternacht wordt geleverd met een waxinelichtje en is gezaagd uit een houtplak met bast. Door de figuren naar voren en achteren te schuiven krijg je een fantastisch 3D effect en als je het waxine-lichtje erachter aansteekt wordt het helemaal een plaatje. En... hij kost maar €3!

Kerststal Jozef en Maria groot: Deze prachtige grote houten kerststal is gemaakt door Finkbeiner, een duits merk dat zich gespecialiseerd in houten decoratie artikelen. De kerststal is gemaakt uit een grote houtplak met bast en heeft 7 losse onderdelen die naar voren en naar achteren geschoven kunnen worden zodat er een prachtige 3D kerststal ontstaat. De houtplak is 3 cm dik en zo'n 32 cm breed en kost €18,95. 

Kerststal tussen bomen: Een leuke kerststal gezaagd uit een houtplak. Tussen de grote dennenbomen is een klein kerststalletje geplaatst met daarin Jozef, Maria en het kindertje Jezus. De onderdelen kunnen naar voren en achter geschoven worden voor een 3D effect. De kerststal is zo'n 27 cm breed en kost €7,95. 

Handgesneden kerststal: Een prachtige houten kerststal bestaande uit 23 handgesneden figuren afgewerkt met verf. Alle kerstpersonen zijn aanwezig zoals Jozef en Maria. De herders, de dieren, de wijzen uit het Oosten en natuurlijk ligt ook baby Jezus in zijn kribbe. De figuren zijn tot zo'n 7 cm groot en de hele set kost €32,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten