maandag 16 december 2013

Ecogoodies over de leukste houten kerstversieringen van Houtspel

De leukste houten kerstversieringen vind je natuurlijk bij Houtspel. Dat weten wij allemaal natuurlijk al 2 jaar maar dit jaar weten ze dat ook bij Ecogoodies. Daar verscheen afgelopen week een mooie blog over onze kerstversieringen online. Het stuk vind je natuurlijk op Ecogoodies of hier onder.

Versier je huis met duurzaam hout deze kerst

houtspel-logoHoutspel.nl is hét adres voor duurzaam, hoogwaardig en origineel houten speelgoed waar je gewoon blij van wordt! Al het speelgoed is op duurzame wijze geproduceerd. Zo planten sommige merken een boom terug voor elke gekapte boom! Speelgoed hoeft niet van goedkoop plastic gemaakt te zijn, uit megafabrieken in China. Houtspel bewijst dat speelgoed van hout ook nog eens helemaal niet duurder hoeft te zijn.
Wat dacht je van deze leuke kerstversieringen/cadeaus?

- Houten kerstalletjes - vanaf € 8,-

kerststal-in-bos

Geniet van de kerst met prachtig houten kerststalletje, zoals dit bijzondere 'kerstal in bos' van Finkbeiner (€ 16,95). Finkbeiner is een Duits merk opgericht in 1995 en is gevestigd in het Zwarte Woud in Duitsland. De houten (decoratie) artikelen worden gemaakt van fruitbomen zoals appel- en perenhout welke gekapt zijn volgens de principes van duurzame bosbouw. Bovendien zijn de meeste producten met de hand vervaardigd.

- Houten kerstboomhangertjes - voor maar € 1,50

kerstboom-hangers

Deze 10-delige set met houten kerstboomhangertjes kun je zelf kleuren. Daarna versieren ze elke kerstboom prachtig en het beste is, ze kunnen niet kapot vallen! Goki is een Duits merk dat probeert het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom wordt er voor elke boom die gekapt wordt een nieuwe boom geplant.

- Kerst kaarsenstandaarden om te kleuren - € 6,45

set-kerst-kaarsenstandaarden-om-te-kleurenVan hetzelfde merk vind je bij Houtspel ook deze set van waxinelichtjeshouders met 2 engeltjes en een arreslee met rendier. Alle figuurtjes zijn van neutraal hout om zelf in te kleuren en ze zijn inclusief glazen waxinelichtjeshouders. Erg leuk om een middag te knutselen met de kinderen of om gewoon zelf lekker mee aan de slag te gaan.
Daarnaast vind je bij Houtspel natuurlijk een groot assortiment van duurzaam houten speelgoed dat er niet alleen fantastisch uitziet maar ook nog eens heel leuk en leerzaam is voor kinderen.

PS, had je al gezien dat Houtspel dit jaar een kerstcadeautje heeft voor jullie allemaal? Om de laatste weken van 2013 te vieren geeft Houtspel nu 13% korting op alle houten kerstversieringen. Maar let op want op=op. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten