dinsdag 31 december 2013

We hebben een winnaar!

Op 31 december staat huize Houtspel 's morgens vroeg al vol verwachting naast ons bed. Niet alleen vanwege het eindejaarsfeest wat vanavond natuurlijk plaats gaat vinden maar ook omdat vandaag de winnaar van het verrassingspakket ter waarde van €35 bekend gaat worden. 

De namen van alle mensen die meegedaan hebben met deze winactie worden uitgeknipt en in een schaal gedaan. We hebben vele bruikbare tips gehad om ons assortiment nog mooier te krijgen. Een van de tips is direct aan het assortiment toegevoegd: de ijsstokjes om mee te knutselen maar ook met andere producten zijn we hard bezig zoals een groot poppenhuis (natuurlijk wel in Houtspel stijl) en het uitbreiden van onze knutselproducten.  

Nadat alle namen in de schaal zitten komt onze onafhankelijke notaris op zijn plaats zitten en trekt een winnaar. De naam van de winnaar wordt goed bestudeerd en mag daarna op de foto gezet worden. 


Wij feliciteren Nina Bloemendaal met het verrassingspakket! Je kan contact opnemen met ons op info@houtspel.nl

Heb je nu niet gewonnen? Niet getreurd, ook voor volgend jaar staan er alweer leuke winacties gepland waarmee je natuurlijk weer fantastische prijzen kunt winnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten