zaterdag 7 december 2013

Houtspels houten kerststal wannahave vd week!

De Sint heeft het land verlaten, hoogste tijd om na te gaan denken over de kerstversieringen van dit jaar. Wist je dat je daarvoor bij Houtspel aan het juiste adres bent? Wij hebben niet alleen verschillende prachtige kerststallen maar ook leuke kerstversieringen, alles natuurlijk van duurzaam hout. Al onze kerstversieringen zijn handig bij elkaar gezet in de categorie kerst.

En nu willen we natuurlijk niet opscheppen maar vandaag was ons kerststalletje Jozef en Maria wannahave van de week op hippeshops. Het stukje zie je hieronder :)

Houten Kerststalletje – Webshop Wannahave van de WeekWANNAHAVE VAN DE WEEK - Nu Sinterklaas en zijn Pieten weer aan hun terugreis naar Spanje zijn begonnen is het hoog tijd om al die te gekke kerstcadeautjes die we op de site van de aangesloten Hippe Shops hebben gespot onder je aandacht te brengen.
We beginnen de count down naar Kerst met het 7-delig houten kerststalletje Josef & Maria van Houtspel.nl
Uit een halve plak hout met shors is deze beeldige kerststal gezaagd met daarin figuren die je naar voren of naar achter kan drukken zodat er een ontstaat een prachtig kerststalletje.
Dit handgemaakte stalletje is van het Duitse merk Finkbeiner en wordt gemaakt van duurzaam gekapt hout dat van fruitbomen zoals appel- en perenhout afkomstig is. Het leuke is dat elk stalletje uniek is omdat door de verschillende formaten en dikte van de houten plakken en de bast en de nerven van de boom. Het houten kerststalletje kost 10 euro en bestel je hip & safe online bij www.houtspel.nl.

Gelijk na het plaatsen van de kerststal op hippeshops kwam er ook een leuke discussie op twitter een paar van deze tweets kunnen we jullie niet onthouden: 

7-delig Houten Kerststalletje ♥ Webshop Wannahave van de Week ♥ @houtspel hippeshops.nl/houten-kerstst… pic.twitter.com/wuFcNMjIvg
10:53 AM - 07 Dec 13

@HippeShops @houtspel wat leuk! En wat een klein prijsje voor zoiets moois! Zou het minstens 5 euro omhoog gooien!
10:55 AM - 07 Dec 13

Geen opmerkingen:

Een reactie posten