dinsdag 20 mei 2014

Top 10 zomers houten speelgoed


Hoera, de temperaturen stijgen, de zon schijnt volop en de zonnebrand is niet aan te slepen. Het lijkt wel zomer! Natuurlijk denk je dan meteen aan een badje in de tuin, aan spelen in de zandbak, aan stoepkrijten of rondjes fietsen maar .... wist je dat houten speelgoed ook heel goed in de zomer kan? 

Daarom hieronder de Houtspel zomers speelgoed top 10:

1. Heerlijk om mee te spelen in een emmer met water, in een slootje of gewoon in bad. De ballon boot is een grote hit voor klein en groot. Blaas de ballon op, zet hem op het bootje en zoef daar vaart het bootje weg. De ballon boot kost €3,95.
2. Even geen zin in spelen maar lekker knutselen? Pak dan de zomerse houten mini figuurtjes uit de tuin. In 1 doosje zitten maar liefst 30 houten figuurtjes waaronder een laars, een tuinkabouter, een bloemetje en een slak. De mini figuurtjes kosten €2,95 per doosje.

3. Mooi om mee te spelen en ook om naar te kijken, de prachtige houten bloem van Grimm's. De bloem spreekt kinderen niet alleen door zijn kleuren aan maar ook door zijn prachtige vorm. En wist je dat je ook makkelijk buiten kan spelen met de bloem aangezien hij gewoon met een vochtig doekje is af te nemen? De bloem kost €26,95.
4. De houten slak heeft niet alleen een heel zomers uiterlijk, hij is ook heel leuk om in je spel te gebruiken. En omdat de slak makkelijk af te nemen is met een doekje kan je er ook makkelijk buiten mee te spelen. De slak kost €5,50.
5. De houten kano is geweldig om te zien maar.... ook heel leuk om mee te spelen! De kano kan drijven in een bak met water en met de bijgeleverde riemen kun je ook heerlijk in het water spelen. En gebruik je hem even niet, dan staat het ook nog eens heel zomers op bijvoorbeeld je seizoenstafel! De kano kost €6,50.
6. Natuurlijk is het heerlijk om buiten aan de zon te zien dat het zomer is maar weet je wat nog leuker is? Als je ook als het donker is kunt zien in welk seizoen we zitten. Dat kan met het zomer silhouet voor de silhouetlamp. Je schuift het zomerse silhouet eenvoudig in de lamp en geniet werkelijk dag en nacht van de zomer. Het silhouet kost €12,95.
7. Nog zo'n zomers knutselproduct, de houten ijsstokjes. Niet alleen kun je heel veel leuke dingen knutselen met deze ijsstokjes, je kunt er ook nog eens echte ijsjes mee maken! En voor een zakje van 50 van deze stokjes betaal je maar €0,75.
8. Ben je nog wat te klein om echt te tuinieren of woon je zonder tuin, geen nood! Met deze poppenhuis tuin kun jij zelf prachtige bloemen, sla en wortels uit de tuin tevoorschijn toveren. Het tuintje bestaat uit 32 delen en kost €10,50.
9. Niet alleen heel leuk om binnen mee te spelen maar de houten tol is ook heel erg leuk om buiten te gebruiken. Probeer hoe hij het doet op het gras, op de stenen of neem een dienblad mee waar je maar wilt. De tol is beschikbaar in 6 kleuren en kost slechts €1,50 per stuk!
10. De laatste maar zeker niet de minste, de houten tuindieren set van het geweldige cheekeyes. De set bestaat uit 5 dieren zoals een slak, een regenworm, een vlinder, een egel en een vogel en kunnen ook goed met een doekje afgenomen worden zodat ze ook goed buiten te gebruiken zijn. Bovendien hebben de dieren ontzettend vrolijke zomerse kleuren zodat ook als de zon even niet schijnt het binnen nog steeds zomer is. De set kost €14.95. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten