donderdag 3 november 2011

Houtspel wordt gelukkig van Glückskäfer

Soms overkomt het je opeens: liefde op het eerste gezicht. En wij zijn kennelijk heel gelukkig want het is ons de laatste maanden al meerdere keren overkomen.
Eerst vielen we als een blok voor Grimm's. Deze tweede liefde is bijna onontkomelijk want onze nieuwe leverancier Glückskäfer heeft net zulk mooi speelgoed.
Een blik op de producten je wordt vanzelf blij!

Glückskäfer is een Duits merk dat al 60 jaar speelgoed ontwerpt en maakt. Het speelgoed wordt gefabriceerd in Bosnië. Het gebruikte hout komt uit Europese bossen die werken volgens het principe van duurzame bosbouw.
De producten worden niet gelakt maar bewerkt met een verf op waterbasis. Deze geeft dan ook niet af en is volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten. Bovendien blijft hierdoor ook de houtnerf goed zichtbaar en voelbaar en dat is iets waar wij zelf groot fan van zijn.

De ontwerpen zijn simpel maar doeltreffend en zo ontworpen dat ze de fantasie van kinderen optimaal stimuleren. En het fijne is, voor elke leeftijd is er wat te bedenken met het speelgoed dus het gaat jarenlang mee.

Glückskäfer heeft meerdere keren de spiel gut onderscheiding ontvangen voor hun producten en wij zijn blij dat we dit mooie merk aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle producten nu op houtspel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten