maandag 28 november 2011

Houtspel update

Gisteren was de laatste dag dat er gestemd kon worden voor de hipste shop van de winter. Houtspel heeft met 64 stemmen de 9e plaats gehaald. Wij vinden het zelf een mooi resultaat en willen iedereen die gestemd heeft daarvoor bedanken! Nu gaan wij hopen dat 1 van jullie de mooie goodiebox van hippe shops gewonnen heeft!

Ook gisteren, Houtspel stond op haar allereerste kerstmarkt in Zelhem. Het was een bijzondere belevenis :) Rond 10 uur waren we aanwezig om op te bouwen. Er stond een stormachtige wind maar het was nog droog.... met de nadruk op nog. Rond 12 uur was alles opgebouwd en toen begon het feest, regen en wind, wind en nog meer wind. Het was soms hard werken om te zorgen dat de kraam bleef staan.
Rond half 1 waren de helft van de kramen aan onze kant vertrokken in verband met het weer.
Niet Houtspel, volgens de organisator werden er tussen de 2500 en 3000 mensen verwacht. Een goed moment om mensen kennis te laten maken met onze mooie producten.
Rond 14:00 uur begon de moed ons in onze schoenen te zakken. Van de beloofde mensenstroom hadden zich tot nu toe zo'n 50 laten zien.... Onze buurkramen besloten op te gaan doeken en de organisatie was onze kant van de kerstmarkt kennelijk vergeten......
Na een nieuwe hoosbui besloten we dat het voor ons ook genoeg was en hebben ook wij onze spullen ingepakt. Ach, overal zit een voordeel aan: onze vrolijke spullen staan zelfs in de stromende regen vrolijk op de foto.

En dan nog even dit: de houtspel give away. Tot nu toe maken er 13 mensen kans op de mooie houten cadeaus. Wil jij ook nog meedoen? Das niet moeilijk, laat een berichtje achter bij deze blog met hoeveel loten jij mee wilt doen.

Wil jij nou ook verwarmd worden op deze koude winterse dagen? neem dan eens een kijkje bij de aanbieding van de week op houtspel. Deze week krijg je maar liefst 15% korting op de houten vlam van Grimm's.
Deze prachtige vlam bestaat uit 5 houten stukken. Kinderen kunnen er uren mee spelen, zijn ze uitgespeeld? Dan staat hij prachtig op of in de kast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten