donderdag 12 januari 2012

Finkbeiner laat de vlinders fladderen en de uilen schijnen

Een paar maanden geleden zocht een vriendin van ons een leuk cadeautje voor haar nichtje. Omdat het grote boek van Finkbeiner toch bij ons op tafel lag besloot ze daar eens in te neuzen en binnen de kortste keren had ze een paar leuke vlinders gevonden die wij voor haar bestelden. 
Maar wat bleek toen wij ze in het echt zagen? Die vlinders zijn zo ontzettend leuk dat wij ze ook in het assortiment op “moesten" nemen. Daarom staan vanaf vandaag deze fantastische vlinders in 5 mooie kleuren op onze site. De vlinders zijn geheel gemaakt van hout en op de rug zit een onzichtbaar draadje vast zodat ze overal op te hangen zijn. 
Deze vlinders zijn ook fantastisch om te gebruiken in een mobiel voor een kinderkamer. Daarom zullen de volgende dagen meerdere idee├źn  om zelf een mobiel te maken toegevoegd worden aan deze blog.

 Daarnaast zijn ook de ontzettend leuke uilenlantaartjes weer terug in de webwinkel. De vorige keer waren ze binnen de kortste keren op en terecht: deze houten lantaarntjes zijn in het echt indrukwekkender dan je op de foto zal denken. Bovendien zijn ze ook gewoon ontzettend leuk en lichten ze elk donker hoekje in huis op. 

Twee echte aanraders dus!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten