zondag 29 januari 2012

Houtspel is Wannahave van de WeekDeze week is houtspel de wannehave van de week op www.hippeshops.nl. Wat is het toch fijn om positieve woorden te krijgen over je webshop!

Webshop Wannahave van de Week
Een poppenhuis biedt urenlang speelplezier. Als kind behoorde het tot mijn favoriete speelgoed en ook mijn kinderen hebben er menig uurtje mee gespeeld. Nadeel van een poppenhuis is dat het altijd veel ruimte inneemt en lastig mee te nemen is, bijvoorbeeld op vakantie of om meenemen tijdens een logeerpartijtje. 
Bij hippe shop Houtspel vonden we dit mooie poppenhuisje dat zo is ontworpen dat je het inelkaar kunt stapelen tot een compact geheel. Er zit van alles bij, zoals twee bedden, twee toelen, een bank, een tafel en nog meer. Dit mini-poppenhuis is niet alleen handig om mee te nemen, maar het stimuleert ook het opruimen na het spelen. Even het huisje weer netjes inpakken en ‘klaar is kees’! Geen rondslingerend speelgoed meer.
Ecovriendelijk
Het poppenhuisje is 23cm breed en 15 cm hoog en gemaakt van hout. Het speelgoed is niet gelakt maar afgewerkt met een kindvriendelijke verf op waterbasis waardoor de houtstructuren nog goed voelbaar zijn. Dit poppenhuis en prachtig leuke ander houten speelgoed wordt ontworpen en gemaakt door het familiebedrijf Glückskäfer. Tijdens het productieproces wordt er alles aan  gedaan om het milieu zoveel mogelijk te sparen. Dus niet alleen kind- maar ook ecovriendelijk, hoe hip wil je ‘t hebben? Dit 16-delige Glückskäfer poppenhuis bestel je voor € 29,95 veilig online bij Houtspel.nl.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten