zondag 8 januari 2012

Ontdek de nieuwe producten van Houtspel

Een paar weken geleden kregen wij een vraag van een klant. Ze had bij ons een mooie puzzel van Grimm's gekocht maar was eigenlijk ook nog op zoek naar een duurzame en hoogwaardige vormenstoof. Omdat wij wel houden van een uitdaging zijn wij voor haar op zoek gegaan naar een vormenstoof die past bij ons assortiment en die we zelf ook wel toe zouden willen voegen.

Het duurde niet lang of wij stuitten op de leverancier Small Foot Design. Een Duits merk dat zich richt op kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed en dat gebruikt maakt van duurzaam onderhouden bossen. Een goede aanvulling op ons assortiment dus.

De vormenstoof was zo gevonden (het was nog moeilijk kiezen zelfs) maar we kwamen ook nog een paar andere toppers tegen die niet in ons assortiment konden ontbreken. Wat dacht je van dit ontzettend leuke treintje dat bestaat uit maar liefst 6 wagonnetjes en die past op elke gangbare rails (zoals Brio, Ikea en Hema).

Maar ook 3 nieuwe puzzelsets hebben onze webshop gevonden. Een set bestaande uit 4 vervoersmiddelen, een set bestaande uit 4 boerderij-dieren en mijn eigen favoriet: een set van 3 houten puzzels met bast. Leuk om te puzzelen maar ook als decoratie doen deze puzzels het erg goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten