zondag 18 maart 2012

De 10 best verkopende artikelen van Houtspel

Lijstjes, ik ben er dol op. En ik niet alleen hoorde ik laatst tijdens een gesprek aan tafel. Ik vond uit dat bijna iedereen een voorkeur heeft voor lijstjes en dat is niet voor niets: in een oogwenk zie je wat goed is en wat niet.....
Voor Houtspel stellen wij natuurlijk ook regelmatig lijstjes op, gewoon voor onszelf om bij te houden of dingen het nog een beetje goed doen of niet. Maar vandaag is het tijd om een van die lijstjes met jullie te delen: de 10 best verkopende artikelen van Houtspel:

1. Op nummer 1, hoe kan het ook anders: de houten regenboog van Grimm's. Het is altijd fijn om te zien dat het product waar wij het eerste verliefd op werden ook publiekslieveling is geworden.2. Velen hebben hem al voor het raam of in huis hangen en terecht. Hij is ook gewoon super leuk, de boom met uiltjes van Finkbeiner.3. Soms is simpel gewoon het beste. Nummer 3 is de houten tol van Gluckskafer. Dit ontzettend leuke tolletje brengt oude tijden tot leven en is altijd leuk om mee te bestellen bij een van onze andere producten.

4. Op 4 mijn persoonlijke favoriet: de houten golf van Grimm's. Als echt watermens is dit stuk speelgoed (of decoratie) onmisbaar en ook kinderen kunnen er uren mee spelen.


5. Natuurlijk kan deze niet ontbreken: de houten boerderij-dieren van Goki. Het bewijs dat houten speelgoed niet duur hoeft te zijn, deze 12 houten dieren zijn verkrijgbaar voor onder de €15!6. Nog zo'n topper: de houten bloem van Grimm's. Prachtige kleuren gecombineerd met een fantastische design, geen wonder dat daar vele mensen al voor vielen!
7. Simpele vormen en prachtige kleuren, een terechte nummer 7. De bouwblokken groot van Grimm's.
8. Een fantastisch kraamcadeautje: de baby-kralen van Grimm's. De kralen voelen heerlijk aan en hebben prachtige kleuren. Geen baby in de buurt? Deze kralen zijn ook erg leuk als armband!

9. Op 9 onze vrolijke vriend: de rokende draak van Finkbeiner. Voor iedereen die wel eens wat origineels in huis wil halen of cadeau wil geven, inclusief een wierookbrander en 3 wierook kegeltjes.10. Als laatste de nummer 10, het kabouterhuisje vuurtoren. Zeker niet alleen leuk voor kabourtjes, ook wij worden er erg blij van!Geen opmerkingen:

Een reactie posten