woensdag 14 maart 2012

Het is LENTE!!!

Eindelijk, de winter is op, over en uit. De zonnestralen komen vanachter de wolken vandaan, de dubbeldikke handschoenen kunnen lekker in de kast blijven liggen. In plaats daarvan worden de winterjassen een knoopje opengelaten en gaan we met zijn allen naar buiten.
Maar...... met het houten speelgoed van Houtspel kan je je woonkamer ook tot een echte lente kamer omtoveren! Daarom hieronder de top 5 van mooiste lente-producten op een rijtje:

1. De vrolijke houten bloem van Grimm’s. Dit groen met roze met groene stapelelement staat prachtig in elke kamer en beter nog: er kan ook heel leuk mee gespeeld worden! Kinderen kunnen er mee stapelen, kinderen kunnen er bruggen mee bouwen en als de kinderen slapen is het ook heel leuk om er zelf even mee te spelen om hem daarna weer op de vensterbank te zetten.

2. Het groene kabouterhuisje groenteboer. Dit kabouterhuisje is al eens samen met de bloem op een lentefoto gespot en terecht! Het frisse voorjaarsgroen brengt het beste in iedereen naar boven en natuurlijk, ook dit huisje leent zich uitermate goed om mee te spelen. Als huisje voor je pop of kaboutertje maar ook gewoon leuk om als blokken mee te stapelen.

3. De vrolijke boom vol vogeltjes van Gluckskafer. Elke ochtend, middag en avond een persoonlijk fluitconcert. Wat een feest om naar te kijken of om mee te spelen. En het leukste is: alle vogeltjes kunnen uit de boom gehaald worden zodat je elke dag de vogeltjes een ander plaatsje kunt geven.

4. Vrolijk hupsen ze door je huis, de houten konijntjes van Holztiger. Deze leuke beestjes zijn prachtig afgewerkt en passen in elke lente-kamer. Natuurlijk zijn ze ook heel goed voor je eigen paas-tafel!

5. Gaat de lente je niet snel genoeg en kan je ook niet wachten tot alle bomen in de bloesem staan? Denk dan eens aan deze houten boom met spelende eekhoorntjes. Hang hem bijvoorbeeld voor je raam zodat je toch elke keer als je naar buiten kijkt door de bloesem opgevrolijkt wordt. Of hang in hem in een lijst aan de muur en combineer hem met de boom met uiltjes van Finkbeiner.


PS. Heb je het ook gezien? Deze week is de houten bloem van Grimm’s de aanbieding van de week! Dat betekend dat hij deze week maar liefst 15% korting heeft over zijn normale prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten